Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Önderliğinde Bütün Piyasa Yeşillendi

Bitcoin (BTC) geçtiğimiz hafta 6000 dolar seviyesinin altına iki kez düşmüş olmasına rağmen bugün oldukça fazla bir artış gösterdi. Şu anda neredeyse bütün kripto para piyasası yeşillere bürünmüş durumda.

Son 24 saatlik dilimde %4’ten fazla bir artış gösteren Bitcoin, 6500 dolar seviyesini aşmış durumda.

Bir diğer büyük kripto para birim olan Ethereum (ETH) ise son 24 saatlik dilimde %6 civarında bir artış göstererek 470 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

En büyük 10 kripto para arasında yer alan IOTA, 24 saatlik süre zarfında %9’luk bir artış ile en çok artışı sağlayarak 1,13 dolar seviyesine kadar çıktı.

Bir diğer büyük kripto para olan EOS ise 24 saatlik süre zarfında %8,5 oranında bir artış göstererek 8,69 dolar seviyesinden işlem görüyor. Haziran ayının başında 4 milyar dolar olan ICO safhasını tamamladıktan sonra piyasaya sürülen EOS platformu, sistemin blok yapımcıları (BP – Block Producers) üzerinde merkezi bir uygulama yürütmemesi nedeniyle şu sıralar yönetim sorunları yaşıyor.

Kripto para dünyasındaki toplam piyasa değerine bakacak olursak piyasa, geçen haftanın en düşük seviyesi olan 232 milyar dolardan yaklaşık olarak 269 dolar seviyelerine kadar gelmiş bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment