Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası, Piyasadaki Düşüşlere Rağmen Gelişmeye Devam Ediyor

İşlem hacmiyle dünyadaki en büyük kripto para borsası olan Binance, bu haftanın başında piyasadaki fiyat düşüşlerine rağmen güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyor. Şirket, 10 Ocak Çarşamba günü sadece bir saat içinde 240.000 kullanıcı kazandı ve daha önce gerçekleşen tüm rekor büyümeleri geride bıraktı.

Binance’ın bu hafta kaydedilen rekor büyümesi, piyasalardaki düşüşlere rağmen ve Warren Buffet gibi geleneksel yatırımcılardan gelen olumsuz yorumlara rağmen gerçekleşmeye devam ediyor.

Binance CEO’su Zhao Changpeng, Buffet’in kripto para piyasasıyla ilgili kötümser yorumlarına karşı 11 Ocak tarihinde Bloomberg’e yaptığı bir röportajda şu cevabı verdi:

“Warren Buffett, yatırım açısından gerçekten saygı duyduğum bir adam. Ancak kripto paraları anladığını sanmıyorum. Onun uzmanlığının diğer bölümlerinde hala ona saygı duyuyorum. Ancak kripto para üzerinde büyük bir hata yaptığını düşünüyorum”.

Zhao röportajda, şirketin Çarşamba günü bu kadar yüksek sayıları beklemediğini ve Binance’ın büyümesine kendisinin bile şaşırdığını söyledi. Şirket, basın saatine göre son 24 saat içinde kripto para ticaretinde yaklaşık 5 milyar dolar kazandı.

Geçtiğimiz hafta, borsa, daha yüksek hacimlere izin vermek için güncelleme yaparken geçici olarak yeni kayıtları kapattı ve sınırlı sayıda kayıtı yeniden açtı.

Diğer endüstri yetkilileri, Binance’ın başarısını, piyasadaki büyümenin genel bir işareti ve benimsenmesi olarak görüyorlar. Blockchain merkezli servet yönetimi şirketi MiCai’nin kurucu ortağı ve CEO’su Gregory Van den Bergh, Cointelegraph’a şunları söyledi:

“Kripto para benimsenme eğrisinin henüz başlangıcındayız. Binance ve diğer kripto para borsaları hala kripto paraya erken adapte olan kişilere hizmet ediyor”.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment