Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraların Düşüşü Alım İçin İyi Bir Fırsat Olabilir

Karanlık salı sabahında yaşanan düşüşler kripto para piyasasına girmek için iyi bir fırsat olabilir

Sabah saatlerinde kripto paraları kontrol ettiğimizde, 24 saatlik bazda, pozitif yönde artış gösteren pek de bir para birimi olmadığını gördük… Analistlere göre temmuz ayı oldukça önemliydi ve şuan görünüşe bakılırsa ve özellikle dün yaşanan kripto para hacmindeki çekilmeye de bakarsak, önemli şeyler olduğunu söyleyebiliriz.

1 Ağustos’a yaklaştığımız bu günlerde, geçtiğimiz hafta yeni bir güncelleme yayınlayan SegWit‘in bize neler getireceğini bilmiyoruz ancak, piyasanın bu oynaklığında SegWit2x’in de etkisi olduğu aşikar.

Zorlu Zamanlar

Bir çok analiste göre şuan kripto paralar için oldukça zorlu zamanlar ancak bu zamanlar eğer doğru değerlendirilirse kàrlı çıkmak olası. Yatırımcılar için yatırımlarını saklamak, piyasaya yeni girmek için ise gayet mantıklı bir an.

ICO yatırım danışmanlarından Murray Barnetson, zorlu bir zamanda olduğumuzu ve mevcut yatırımı saklamak yerine panikleyip daha az zarar edileceğini düşünerek tüm yatırımı gerçek dünya parasına çevirmenin hata olacağını belirtti.

Şunu hatırlatmakta fayda var, yaptığınız yatırımı tekrardan Türk Lirası’na çekene kadar o yatırımdan zarar ya da kàr ettiğinizi söyleyemezsiniz. Bu oynak piyasada kendinizi korumak için düşünmeniz gereken en önemli şey de budur…

ICO uzmanı Edward Cunningham ise;

“Tek bildiğimiz şey Temmuz ayının Bitcoin’e gelecek SegWit dolayısıyla ICO’lara gösterilen yoğun ilgiden ötürü sarsıntılı bir ay olduğu. Umuyoruz ki ağustosun başında her şey düzelecek ve yüzler gülecek. Şuan için tek söyleyebileceğim şey yatırımlarınızı saklayabildiğiniz kadar saklayın…”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment