Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraların İşlem Hacmi Apple’ı Geride Bırakabilir

CNBC‘nin Analist Jens Nordvig ile yaptığı bir röportaja göre Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların işlem hacmi yakında Apple‘ın işlem hacmini geride bırakabilir. Extante Data‘nın kurucusu ve CEO’su olan Nordvig kripto para piyasasının hızla büyüdüğünü ve yakında Apple gibi teknoloji devlerini global işlem hacmi bakımından geride bırakacağını söylüyor.

Nordvig’e göre Bitcoin ve Ethereum fiyatlarındaki hızlı artış tüm dünyada yatırımcı kitlenin büyük ilgisini çekti. Bu finansal yükselişi kaçırmak istemeyen  yatırımcılardan gelen para akışı piyasanın bu yıl içinde sekiz kat büyümesini sağladı. Nordvig şöyle ekledi:

“Kripto paraların işlem hacmi şuan ortalama günlük 3 milyar dolar ve muhtemelen yakında günlük 4 milyar dolar işlem hacmi olan Apple’ı geride bırakacak.”

Kripto paralar yükselirken borsa düşüşte

Kripto paraların işlem hacmindeki büyük artış ABD borsalarında işlem hacminde aynı oranda bir düşüşe sebep oldu.
Kripto para gibi alternatif yatırım araçlarına olan ilgi Ağustos ayında ABD borsalarında son üç yılın en düşük günlük işlem hacminin görülmesine yol açtı. Düşük ticaret hacminin yatırımcıları endişelendirmesi fonların hisse senetlerinden çekilmesine sebep oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment