Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Yahoo Finance’da Listelenmeye Başladı

Tüm kripto paraların aksine işlem hacminden ödün vermeyen Litecoin, Yahoo Finance sitesinde listelenmeye başladı.

Yahoo Finance’ın yeni eklediği sayfada kullanıcılarına Litecoin’in Dolar karşılığı geçmiş, güncel değerlerini ve ilgili haberleri listeliyor.

İnsanların Litecoin ve diğer kripto para birimleri hakkında farkındalığını yaratmak malesef çok kolay değil. Var olan ön yargılar dolayısıyla yayılım yavaş bir şekilde ilerliyor. Buna rağmen şuan piyasanın 1 Ağustos‘a yaklaşırken dalgalı olan halinde en sağlam şekilde duran birimlerden biri Litecoin… Bununla birlikte büyük servis sağlayıcılar, kullanıcılar gibi kripto paralara karşı inançlarını kazanmamış değil. Yahoo Finance, son yaptığı güncellemede Litecoin sayfasını kendi platformuna ekledi. Bu hareketi Litecoin’in Dünya’daki konumunu da gösteriyor. Şuan için Bitcoin ve Ethereum’dan sonra Litecoin’in gerdiğini görebiliyoruz.

Litecoin’in Gidişatı

Litecoin’in pozitif bir trend içerisinde olması fiyatının arttığı anlamına gelmese de işlem hacmi oldukça fazla durumda. Bitcoin hızlı bir şekilde değer kaybederken diğer kripto para birimlerinde de gözle görülür bir değer artışı yok. Aslına bakılırsa çoğu kripto paranın değeri Bitcoin karşısında değer kazanıyor ancak Bitcoin’in değer kaybetmesi ve bu yüzden de tüm piyasanın gerçek dünya paralarına karşı değer kaybediyor olduğunu görüyoruz.

Ayrıca Litecoin yaratıcılarından Charlie Lee, Litecoin’in Yahoo Finance’a eklendiğini ve iPhone Borsa uygulamasından Litecoin’in takip edebileceğini attığı Tweet’te belirtti.

Yahoo Finance’ın Litecoin’i bünyesine eklemesini görmek aslında oldukça şaşırtıcı. Bu şekilde bir ilgi görmek her kripto paranın gelişimi için önemli bir hareket. Yahoo Finance’ın bu hareketinin Litecoin’e etkisi ne olacak şuan için bilinmese de yakında bunu göreceğiz.

Kaynak: Live Bitcoin News

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment