Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SON DAKiKA: John McAfee’ye Suikast Girişimi!

Geçtiğimiz 3 gün içerisinde oldukça sessiz olan Twitter fenomeni John McAfee, birçok kripto hayranı tarafından meraklı gözlerle aranıyordu. Ancak son saatlerde kripto topluluğuna bomba gibi bir iddia düştü. Siber güvenlik uzmanı Twitter’a çarpıcı iddialar ve fotoğraflar ile geri döndü. Hayatına kast edilen McAfee, Çarşamba gününden bu yana Kuzey Carolina‘daki Vidant Medical Center‘da yoğun bakımda olduğunu söyledi.

Yaptığı paylaşıma göre düşmanlarının kendisinin hayatına kast ettiğini söyleyen McAfee, doktorların kendisini 2 gün boyunca bilinçsiz bir şekilde bırakan şeyin bir çeşit zehir olduğunu söylüyor.

Hastane yatağında yatarken ona bunu yapanlara ayar(!) veren bir dizi fotoğraf ve yazı yayınladı.

” Bunu yapan kişiye sesleniyorum. Yakın zamanda gazabın gerçekte ne demek olduğunu öğreneceksin. Kim olduğunu tam olarak biliyorum. Kaçmaya başlasan iyi olur. “

McAfee’nin karısı da Twitter üzerinden yaşananlara karşı tepkisini sert bir dil kullanarak gösterdi.

” Sizi lanet olasılar kocam hala nefes alıyor. McAfee unutmaz. Kış geliyor. Kurdu hayatta bıraktınız, koyunlarınız (koin de olabilir) asla güvende olmayacak. “

Ama kim böyle bir şey yapar?

John McAfee, geçtiğimiz iki hafta boyunca ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile bir kamu davasında ve SEC Yönetim Kurulu Başkan Jay Clayton ile yakın zamanda Investing in America adlı bir tartışmada yer almıştı.

John McAfee ayrıca başkanın kişisel bilgilerini Twitter üzerinden paylaşmış ve Başkan Clayton’un kendisi ile kamuoyunda tartışmaya devam etmesi konusunda küfürlü yorumlarda bulunmuştu.

Bunların da yanında hafta başında SEC’in kendisini tehdit ettiğini söylemiş, artık ICO’ları ve dijital varlıkları desteklemeyi durdurması gerektiğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment