Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

100 Dolarlık PEPE Coin Sizi Milyoner Yapar Mı? PEPE Alternatifi WienerAI Balinaların Radarında

Kripto gündemi bu günlerde Bitcoin Halving (Yarılanma) etkileri üzerine yoğunlaşıyor. Piyasalar sakinliğini korumaya devam ederken kurbağa temalı PEPE coin, Coinbase Uluslararası Borsa listelemeleri haberlerinin etkisiyle fırtına estiriyor. 

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in küresel şubesi Coinbase International’ın PEPE coin’in kalıcı sözleşmelerini listelediğini duyurmasının ardından kurbağa coin, büyük bir yükselişe sahne oluyor. 

CoinMarketCap verilerine göre trend aramalara giren PEPE, son bir haftada yüzde 9 üzerinde bir artış kaydederek yatırımcısını sevindiriyor. PEPE coin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,000007131 dolardan işlem görüyor. Lansmanından bu yana yüzde 12 binden fazla artış gösteren PEPE, son hareketliliğe rağmen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00001074 doların yüzde 33,63 altında seyrediyor. 

PEPE’nin yeni bir ATH’ye doğru yöneldiği yönünde haberler öne çıksa da 100 dolarlık PEPE coin yatırımının milyoner yapma ihtimali mevcut durumda pek mümkün olmuyor. Ani bir yükseliş yapması ve bir anda bolca sıfır atması senaryosu gerçekleşirse yatırımcısını sevindirecek olan PEPE, şimdilik bu ihtimalden uzak bir noktada konumlanıyor. 

Meme coin sayısındaki artış, kripto yatırımcısını bu alana yönlendiriyor. PEPE’nin performansından memnun olmayan yatırımcılar için piyasaya yeni katılan çok sayıda proje bulunuyor. Bu projelerden biri olan ve indirimli fiyatlarla WienerAI token satın alma imkanı sunan bir köpek coin, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasına katılıyor. 

Yapay Zeka Destekli WienerAI Ön Satışı 600 Bin Doları Aştı

Henüz başlayan ve ilk gününde 350 bin dolar civarı para toplayan WienerAI projesinin ön satışındaki meblağ 600 bin doları aşıyor. Teknolojinin geleceği açısından önem arz eden proje, hem yapay zeka hem de köpek coinlerle ilgilenen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 

Blok zinciri ekosistemini yapay zeka teknolojisiyle buluşturan WienerAI token, “Sosis Ordusu” adını verdiği bir topluluk inşa ediyor. Topluluk odaklı yaklaşımın ön plana çıktığı proje, stakingden yüksek APY oranlarına kadar sağladığı avantajlar ile ön satış etkinliğini destekliyor. 

Projenin native tokeni WAI token, Ethereum blok zincirinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak geliştiriliyor. Maksimum limitin olmadığı ön satış etkinliğinde yatırımcılar, indirimli fiyatlardan WienerAI token satın alma imkanı buluyor. 

Projeye baktığımızda aklımıza Scotty the AI ve Meme AI gibi projeler geliyor. WAI token, bu başarıyı ileriye götürmeyi amaçlıyor ve buna uygun yol haritasıyla dikkat çekiyor. Sonsuz yükseltilebilirliği, kripto yetkinlikleri ve yenilikçi pazarlama stratejileriyle WienerAI, hem küçük kripto yatırımcısının hem de kripto balinaların radarına girmeyi başarıyor. 

WienerAI Token İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Yapay zeka teknolojisi gibi fütüristik bir konuyu köpek temasıyla birleştiren WienerAI, PEPE’nin 2023’te başlattığı meme coin çılgınlığının yeni ve güçlü bir oyuncusu oluyor. Şimdi projenin tokenomiklerini inceleyelim.

Sosis köpek maskotu ile geliştirilen Ethereum tabanlı WienerAI’nin toplamda 69 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 30’u ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. WAI tokenlerin yüzde 20’si staking özelliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 10’u borsa likiditesine ve yüzde 20’si pazarlama çalışmalarına tahsis ediliyor.

WienerAI yalnızca popüler bir meme coin olmayı değil aynı zamanda daha iyi yatırım yapma imkanı sunan bir yatırım botu olarak konumlanmayı da amaçlıyor. Evrendeki en güçlü sibernetik varlık olduğu iddia edilen WienerAI, en gelişmiş yapay zeka destekli yatırım botu olmak için kolları sıvıyor. 

WienerAI Token Nasıl Satın Alınır?

WienerAI token ön satışı aşamalı bir etkinlik olarak yatırımcılarla buluşuyor. Her aşamada token fiyatı artıyor ve bu sayede erken yatırımcılar daha düşük fiyatlarla WAI token satın alma imkanı buluyor. WienerAI token ön satışının her aşaması 2 gün sürüyor. 2 günün sonunda bir sonraki aşamaya geçiriliyor ve fiyat yükseliyor. 

Kademeli fiyat artışı stratejisi, erken aşamada katılan yatırımcıların borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç sağlamasına olanak tanıyor. Yapay zeka destekli WAI token mevcut aşamada 0,000702 dolar karşılığında satılıyor. 2 günlük fiyat penceresinden faydalanmak isteyen yatırımcıların hızlı hareket etmesi gerekiyor. 

Ön satış etkinliğine katılarak WAI token satın alan yatırımcılar, staking mekanizmasına dahil olarak yüksek APY’lerden faydalanabiliyor. Staking havuzuna daha fazla sayıda yatırımcı dahil oldukça APY düşecek olsa da mevcut durumda projenin APY’si yüzde 1398 gibi oldukça yüksek bir oranda oturuyor. 

Staking ödülleri 2 yıl boyunca dağıtılarak “Sosis Ordusu” adı verilen WienerAI token topluluğunu destekliyor. Staking paneline göre şu ana kadar stake edilen token sayısı 740 milyonu aşarken ETH bloğu başına ödenen ödül 3938 WAI token oluyor. 

Projeye ilgi gösteren yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. Projenin gidişatına dair bilgilendirmeler, WienerAI resmi Telegram kanalından ve X hesabından takip edilebiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!