Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump Destekli Altcoin Projesi İçin Satış Tarihi Belli Oldu: Seçimden Önce Gelecek!

Donald Trump ve ailesinin desteklediği World Liberty Financial (WLFI), 15 Ekim’de halka açık token satışına başlayarak DeFi dünyasında büyük bir adım atmayı planlıyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump ve ailesinin desteklediği World Liberty Financial (WLFI) adlı merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü, halka açık token satışına başlayacağını duyurdu.

Satışın, Trump’ın Cumhuriyetçi Parti’den başkan adayı olduğu seçimden üç hafta önce 15 Ekim Salı günü başlayacağı belirtildi. Projenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

WorldLibertyFi halka açık satış 15 Ekim’de başlıyor ve beyaz listeden geçen herkese açık. Daha fazla bilgi edinmek için 14 Ekim’de TSİ 08:00’de Twitter Spaces’a katılın. Güncellemeler için bizi izlemeye devam edin!

Blockchain tabanlı tahmin piyasası Polymarket üzerindeki kullanıcılar, 5 Kasım’da gerçekleşecek başkanlık seçimlerinde Trump’ı önde görüyorlar.

World Liberty Financial projesinin liderliğini daha önce Dough Finance isimli DeFi platformunda çalışan Zachary Folkman ve Chase Herro üstleniyor. Temmuz ayında bir saldırı sonucu bu platformdan 2 milyon dolarlık kripto varlık çalınmıştı.

Trump ailesi, özellikle eski Başkan Donald Trump, projeye sosyal medya üzerinden açık destek verdi. Trump’a “Baş Kripto Savunucusu” unvanı verilirken, oğulları Eric Trump ve Donald Trump Jr. “Web3 Elçisi”, diğer oğlu Barron Trump ise “DeFi Vizyoneri” olarak projede yer alıyor. Proje kapsamında 300 milyon dolarlık bir fon toplanması hedefleniyor ve şirketin toplam değerlemesi 1.5 milyar dolar olarak belirlenmiş durumda.

Projenin token’ı olan WLFI, platformun yönetim token’ı olarak kullanıcıların protokolün geliştirilmesine dair oylamalara katılmalarına olanak sağlayacak.

The Block’un perşembe günü elde ettiği bilgilere göre, proje Ethereum ana ağındaki Aave’nin v3 platformunda başlatılacak. WLFI token’ları, Ethereum (ETH), wrapped bitcoin (wBTC) ve stablecoinler gibi dijital varlıklar için likidite sağlamayı amaçlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!