Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’nin En Prestijli Arenasına Çıkacak Olan Meme Coin’in Fiyatı Uçuyor!

Reklam çalışması için 650 bin dolarlık finansmanı kısa sürede tamamlayan meme coin, yükseliş ivmesini de giderek güçlendirmeye başladı.

Solana (SOL) tabanlı meme coin dogwifhat, (WIF), Las Vegas’daki Sphere yapısında reklam verebilmek için 650 bin dolarlık bir finansman turu başlatmıştı. Bu miktar kısa sürede tamamlanırken önümüzdeki günler veya haftalar içerisinde WIF’in logsu olan pembe şapkalı köpeğin Sphere ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Kampanyanın önde gelen isimlerinden ve bağış cüzdanlarını kontrol eden isimlerden biri olan Ansem, sosyal medya paylaşımında “Dogwifhat on sphere tamamen finanse edildi” ifadelerine yer verdi.

WIF, piyasa değerine en büyük 4. meme coin olurken genel sıralamada ise en büyük 47. kripto para konumuna yükseldi.

Birçok yatırımcıyı milyoner eden WIF’e yönelik ilgi artarken bu gibi reklam kampanyaları uzmanlar tarafından “tepe sinyali olabilir” şeklinde de yorumlandı. Hatırlanacağı üzere kripto para borsası FTX’de iflas etmeden önceki süreçte dev stadyumların isim haklarını alıp her yere reklamlar vermeye başlamıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %45 yükseliş sergileyen WIF, yazım esnasında 3,24 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!