Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin’deki Hareketlilik Balinalar İçin Hem Kazanç Hem Alım Fırsatı Oldu

GPU ile merkeziyetsiz görüntü alma platformu Render Network’ün kripto parası RNDR, bu haftanın en başarılı coinlerinden oldu.

CoinGecko verilerine göre RNDR, hafta boyunca %40 değer kazandı. Render Network kullanıcıları, platforma sağladıkları atıl GPU kapasitesi karşılığında ödül olarak RNDR alabiliyor.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre RNDR fiyatındaki yükseliş, bazı balinalar için kazanç; bazıları için alım fırsatı doğurdu.

Şimdiye dek RNDR ile yedi kez işlem yapmış bir balina, 30 Nisan-1 Mayıs arasında Binance’den 748.898 RNDR (5,3 milyon dolar) çekti. Fiyattaki artışla birlikte bu coinler 2,24 milyon dolar değer kazandı.

Resim

Geçmişte RNDR sayesinde 480.000 dolar kazanmış başka bir balina ise son beş gün içerisinde borsalardan 364.586 RNDR (3,68 milyon dolar) çekti. Bu balinanın birim başına ortalama maliyeti 9,19 dolardı.

Bunlardan farklı iki diğer balinanın da geçen hafta Binance’den sırasıyla 1,81 milyon dolar ve 586.000 dolar değerinde RNDR çektiği aktarıldı.

Sonuncu olarak bir balinanın da bugün sabah saatlerinde Binance’den 510.000 dolar değerinde RNDR çektiği ve cüzdanında toplamda 1,09 milyon dolarlık RNDR olduğu belirtildi.

Resim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!