Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Artık SiaCoin ve ICON Koinlerini Listesine Ekledi, Fiyatlar Uçtu

Binance kripto para yatırımcıları ve kullanıcıları için yeni fırsatlar oluşturmaya devam ediyor. Şirket 2014 yılında kurulmuş ve uluslararası en büyük kripto para borsalarından bir tanesi haline gelmiştir. Diğer rakip kripto para borsalarına kıyasla Binance, gerçekleştirilen işlemler için daha az işlem ücreti talep etmesiyle biliniyor. Şu anda kripto para piyasasında önemli bir role sahip olmasıyla birlikte aynı zamanda paraların pump yapmasında da büyük bir etkiye sahip.

Bugün Binance resmi twitter hesabından şöyle bir tweet atıldı:

” Binance SiaCoin’i ($SC) listeliyor ; https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360004844211 ”

SiaCoin (SC) Binance’de listelenmeye başlamadan önce 0,011 $ fiyatıyla işlem görüyordu. Listelenme duyurusu yapıldıktan sonra ise 0,014 $ fiyatına yükseldi. Böylece sadece bir duyuru ile SiaCoin %10.07 oranında pumplanmış oldu.

Geçtiğimiz gün Binance, ICON (ICX) Mainnet token takasını destekleyeceklerini ve ayrıca ticaret için ICX / USDT çiftini de ekleyeceğini açıklamıştı. Bunun için 20 Haziran’da saat 05:30’dan başlayarak ICON (ICX) için para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacaklarını, ICX sahibi olan tüm kullanıcılar için gerekli bütün teknik gereksinimlerin yerine getirileceğini de söylemişti.

Binance, listelenen bütün koin ve ticaret çiftlerinin fiyatlarında değişiklik yapabilecek kadar önemli bir role sahip. Son zamanlarda kripto paraların fiyatlarının manipülasyonları hakkında CoinBase, Kraken, BitStamp ve itBit gibi kripto para borsaları çeşitli soruşturmalara maruz kalmıştı. Fakat Binance, bütün bu manipülasyon soruşturmalarına dahil bile edilmedi.

Basın saatine göre SiaCoin (SC) 61.77 milyon dolarlık bir piyasa hacmiyle birlikte 0,015194 $ seviyesinden işlem görüyor. Son 24 saat içerisinde ise %23.96 oranında bir değer artışı kazandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment