Site icon Koin Bülteni

Binance Borsaya Yeni Bir Altcoin Ekliyor

binance-koin-bulteni

Kripto para borsası Binance, perşembe sabahı yaptığı duyuruda borsaya yeni bir altcoin ekleyeceğini açıkladı. Binance kullanıcıları, bugün Türkiye saati ile 09:00’dan itibaren Keep Network (KEEP) ile alım-satım yapabiliyorlar.

2 gün önce Coinbase Pro’da listeleneceği duyurulan Keep Network, bugün Binance’e giriş yapıyor. Yatırımcıların KEEP/BTC, KEEP/USDT, KEEP/BNB ve KEEP/BUSD pariteleri ile işlem yapabileceği açıklandı. Coinbase Pro’daki işlemlerin de likidite şartlarının sağlanması halinde bugün 19:00’da başlaması bekleniyor.

24 saatte 18 milyar dolarlık ticaret hacmi ile lider konumda olan Binance, KEEP ile yapılacak para çekme işlemlerinin 18 Haziran günü yine Türkiye saati ile 09:00’da açılacağını belirtti.

Kısaca: Keep Network (KEEP) nedir?

Bitcoin ile Ethereum arasında tBTC adlı bir köprü kuran Keep Network, kullanıcılara ait gizli bilgileri güvenli bir şekilde saklamaya çalışıyor. Bunun için off-chain boyutunda yer alan, Keeps adlı konteynerler kullanılıyor.

Keep Network’ün standart kripto parası KEEP, tBTC’den faydalanmak için kullanılabiliyor. Yine KEEP sahipleri, köprüdeki sorumluluklarını staking yaparak yerine getirebiliyorlar.

17 Haziran itibarıyla 258 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan KEEP’in, aynı tarih için 24 milyon dolarlık ticaret hacmi bulunuyor. KEEP, bu haliyle en büyük 166. kripto para olarak sıralanıyor.

Exit mobile version