Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpool İçin Seçtiği Yeni Kripto Parayı ve Listeleme Tarihini Duyurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 41. Launchpool projesi için hangi altcoin’i tercih ettiğini duyurdu.

Binance 19 Aralık tarihinde yayınladığı duyuruda, Web3 geliştiricileri için yapay zeka odaklı bir platform olan NFPrompt’un (NFP) 41. Launchpool projesi olarak seçildiğini açıkladı. Borsa, NFP’yi TSİ 27 Aralık saat 13.00’te NFP/BTC, NFP/USDT, NFP/BNB, NFP/FDUSD, NFP/TUSD ve NFP/TRY işlem çiftleriyle “tohum etiketi” ile listeleyeceğini duyurdu.

Verilen bilgilere göre Launchpool kullanıcıları, 20 Aralık tarihinden itibaren 7 gün boyunca farming yapabilecek. NFP kazanmak isteyen kullanıcıların BNB, TUSD veya FDUSD stake etmesi gerekecek.

Binance, Launchpool’da Fair Modu kullanacak. Yeni bir model olan Fair Mode’un, topluluk ve bireysel kullanıcıların çıkarlarını en üst düzeye ulaştırmak için tasarlandığı belirtildi. Bu kapsamda Fair Mode, enflasyon baskısını azaltmak amacıyla tokenların bir kısmının dolaşıma girmesini kalıcı olarak önleyecek.

Toplam arzı 1 milyar olan olan NFP’in 110 milyonluk kısmı Launchpool’da ödül olarak dağıtılacak. Ayrıca piyasaya ilk olarak 250 milyon NFP sürülecek.

Ödül programına 3 farklı havuz yer alacak ve BNB havuzunda ödülün %80’i, TUSD havuzunda %10’u, FDUSD havuzunda ise %10’u yer alacak.

BNB staking’i yapan kullanıcılar için 52,3 milyon, TUSD ve FDUSD içinse 6,45 milyonluk NFP payı ayrıldı.

Binance web sayfasının Launchpool başlamadan 5 saat önce hazır olacağını söyledi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak ve yeni Launchpool projesinden ödül kazanmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!