Site icon Koin Bülteni

Bitcoin Balinasından 1 Milyon Dolarlık Yatırım!

bitcoin-buz-dagi-balina

Anonim bir Bitcoin (BTC) balinası ve kripto para yatırımcısı, Roobee isimli blockchain yatırım firmasına tamı tamına 1 milyon dolar değerinde Bitcoin bağışında bulundu. Balina ilgili bağışı yaparken firmaya yolladığı kısa mesajda, ”Roobee’ye güveniyorum” ifadesini de kullandı.

2017 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülen Roobee, temel olarak yatırımcıların kripto para birimi alabilmesini sağlayan bir yatırım platformu. Firma geçtiğimiz yıl Estonya içerisinde kripto para yatırım hizmetleri sağlayabilmek için ilgili regülatörden gerekli lisansı almaya hak kazanmıştı.  Firma lisansı aldığı tarihten bu yana 5.000’den fazla kişinin farklı blockchain projelerine 15 milyon dolara yakın yatırım yapmasının önünü açtığını ifade etti. Platform bunlara rağmen hala tam olarak piyasaya sürülmedi ve sadece belirli kişiler tarafından test edilebilmekte.

Pazartesi günü yapılan yatırım ile firmanın bugüne kadar topladığı toplam fon miktarı 5.5 milyon doları aştı. Bu fonların 4.5 milyon dolarlık nakit kısmı ise, tek bir ayda 200 milyon dolarlık kripto para geliri elde eden ”200m_trader” isimli kullanıcıdan geldi.

Roobee de 4.5 milyon dolarlık fonlamayı almasından saniyeler sonra, hedeflerine ulaştıklarını ve yatırım projesini sonlandırabileceklerini duyurmuştu. Yeni gelen 1 milyon dolarlık yatırım hakkında da açıklamada bulunan Roobee yetkilileri, başka bir Bitcoin balinasının daha platformlarına yatırım yapmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını ve kripto para sektörünü geliştirmek için bu yatırımları doğru bir şekilde kullanacaklarını taahhüt etti.

”Böylesine varlıklı ve tecrübeli kişilerin yaptığı yatırımlar, doğru yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtladı.”

 

 

Exit mobile version