Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash’e Büyük Destek

Blockchain.info bir blog yazısıyla artık Bitcoin Cash destekleyeceklerini duyurdu.

1 Ağustos’dan beri BCH’yi inceliyorlardı. Önümüzdeki 8 hafta içinde ayarlar paneli aracılığıyla BCH için sınırlı destek sunacaklar.

İnternet sitelerinde yer alan açıklamaya göre:

“Önümüzdeki 8 hafta içinde Blockchain cüzdanlarınızın ayarlar paneli aracılığıyla sınırlı desteğimizi sunacağız. Panel blockchain.info kullanıcı cüzdan ana sayfasında yer alacak. 1 Ağustos’da Bitcoin dengesi olan kullanıcılar yine aynı tarihten itibaren BCH dengesine erişebilecek. “

 Blockchain BCH’ye Neden Sınırlı Erişim Veriyor?

Blockchain kurucusu Peter Smith, BCH için neden kısıtlı destek sundukları hakkında tweet attı. Tweetinde:

“Kullanıcılar için mevcut seçenekler yeterli değil. Birçok kullanıcı kendi BCH’lerini kullanmak için yardım talep ediyor.”

dedi. Bu bağlamda daha fazla kullanıcının BCH’ye erişebilmesi için yardıma ihtiyacı olduğu görülüyor.

Blockchain BCH Yatırımlarına Özel Erişimi Garanti Ediyor

Ayrıca blockchain.info kullanıcıların BCH fonlarını kaybedeceklerine dair endişe duymamalarını öneriyor. 1 Ağuston’dan önce blockchain.info’da Bitcoin fonlarını depoladıkları sürece kullanıcılar BCH’ye tamamen özel bir şekilde erişebilecekler. Sitede yer alan ayrıntılı açıklamaya göre:

“Hemen bir şeye yapmaya gerek yok fakat paranızın güvende olduğundan emin olunuz. Blockchain cüzdanları gizlidir ve özel anahtarlarınız vardır. Yani fonlarınıza her zaman tam ve özel erişiminiz olur.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment