Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Dünyada En Fazla Para Akışına Sahip 11. Para Birimi

Kurulalı 10 yılı biraz geçmesine rağmen, Bitcoin bu kısa sayılabilecek sürede büyük başarı elde etti. Artık iyiden iyiye ana akım medyanın da gündemine gelen lider kripto para birimi, artık büyük yatırımcılar arasında da başarılı bir ürün olarak görülmeye başlandı.

Bu durum, elbette Bitcoin’in dünyanın en önemli ürünleri arasına girmesine de yardımcı oluyor. Konuyla ilgili bir araştırma yapan kripto para trader’ı Rhytm Trader, Bitcoin’in şu anda dünyanın en büyük 11. para birimi olduğunu söyledi.

Şu anda hacim olarak 200 milyon doları aşan Bitcoin, bu rakam ile birlikte Avustralya, Brezilya ve Kanada gibi ülkelerin itibari para birimlerini geride bırakmayı başardı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Bitcoin, artık çok büyük bir ürün oldu. Birçok kişi CEO’su olmayan bu ürüne güveniyor ve bu da, Bitcoin’i önemli bir yere koyuyor.”

Rapora göre, şu anda en fazla değere sahip olan ürün Altın. Altın’ın ardından Japonya, Çin, Avrupa Birliği Bölgesi ülkeleri ve Amerika geliyor.

Bitcoin, bu listede Gümüş, Birleşik Krallık, Hindistan ve Rusya’dan sonra 11. sırada yer alıyor. Bu da lider kripto para biriminin nasıl bir ürün olduğunu bizlere gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment