Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 9 Bin Dolara Yaklaşıyor

(15 Haziran) Bugün öğlen saatleri itibarıyla kripto para piyasasına baktığımızda genel olarak epey olumlu bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bitcoin, Ethereum gibi piyasanın en büyük koinleri son yirmi dört saat içerisinde oldukça iyi bir performans sergilemiş durumdalar. Bunun genel olarak piyasadaki diğer koinlere de yansıdığını söylemek mümkün.

Bitcoin

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin geçtiğimiz günden bugüne yüzde 4.65 oranında iyi bir çıkış yakalamayı başardı. Bu süreçte 19 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in fiyatı böylece 8 bin 675 dolar seviyesine yükselmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde 9 bin dolar barajını zorlayan Bitcoin son yirmi dört saat içerisindeki performansıyla birlikte bu barajı yeniden zorlamaya başlamış gibi görünüyor. Bitcoin ilerleyen saatlerde 9 bin dolar barajına yaklaşmaya devam edecek mi, göreceğiz.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum’un da kısmen iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 2.85 oranında artış yaşayan Ethereum’un fiyatı 265 dolar seviyesine dayandı.

Ethereum yakaladığı bu çıkışla birlikte fiyatını 35 dolar daha artırabilirse 300 dolar barajına dayanmış olacak.

Genel Bakış

Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra Litecoin, Bitcoin Cash ve EOS fiyatlarında da artış yaşandığını görüyoruz. Litecoin fiyatı 135, Bitcoin Cash fiyatı 420, EOS fiyatı ise 6.67 dolara dayanmış vaziyette.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment