Site icon Koin Bülteni

Bitcoin Fiyatı Ne Durumda, Yeniden Düşecek mi?

willy-woo-bitcoin-yorumu

Kripto para piyasası bundan birkaç hafta önce sert bir düşüş yaşamıştı. Düşüşten önce 10 bin dolar seviyesinde seyreden Bitcoin, an itibarıyla 8-9 bin dolar aralığına çekilmiş durumda.

Bir süredir 8 bin 300 dolar bandında ilerleyen Bitcoin an itibarıyla 8 bin 326 dolar gibi bir fiyata sahip. Ancak bazı analistler fiyatın kısa süre içerisinde düşmeye başlayacağını düşünüyorlar.

Fiyat Düşebilir

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin’in şu anki fiyatı 8 bin 326 dolar seviyesinde. Bazı kripto para analistleri fiyatın kısa vadede düşeceğine inanıyorlar.

Bu analistlerden biri olan @TheCryptomist, Bitcoin fiyatının kısa vadede düşeceğini ancak uzun vadede yeniden yükseleceğini düşünüyor.

Bir başka analist olan @888Velvet da Bitcoin fiyatının şu an için yükselişe geçmeyeceğini ve biraz daha değer kaybedeceğini öngörüyor.

Bunların yanı sıra bazı kripto para takipçileri Bitcoin fiyatının kısa vadede 7 bin 200 dolara kadar gerileyeceğini ve o noktadan sonra yeniden yükselişe geçeceğini söylüyorlar.

Tepkiler Var

Bu analistler Bitcoin fiyatının düşeceğini düşünseler de bu görüşe katılmayan isimler de var.

Bitcoin fiyatının bir süre daha 8 bin dolar bandında kalacağına inanan isimler, Bitcoin’in kısa süre içerisinde kendini toparlayacağına ve yeniden 10 bin dolara kadar çıkacağına inanıyorlar.

Exit mobile version