Site icon Koin Bülteni

Dikkat: Bitfinex 1 Ağustos’ta Kapanacak

bitfinex-uniswap-uni

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından biri olan Bitfinex geçtiğimiz gün bir duyuru yayınladı ve 1 Ağustos tarihinde borsanın kapanacağını açıkladı.

Bitfinex kullanıcıları 1 Ağustos tarihinde borsada herhangi bir işlem yapamayacaklar. Bitfinex tarafından yayınlanan duyuruya göre bu tarihte borsa içerisinde teknik bakım yapılacak ve bazı sorunlar giderilecek.

Bitfinex’in geçtiğimiz gün içerisinde kendi blogunda yayınladığı duyuruya göre bu bakım sürecinin 1 Ağustos günü Türkiye saati ile saat 12:30’da başlaması ve yaklaşık 2-3 saat boyunca sürmesi bekleniyor.

Bu bakım sırasında hem Bitfinex hem Ethfinex kapanmış olacak. Dolayısıyla bu borsaların kullanıcıları söz konusu süreç içerisinde ticaret yapamayacak, borsadaki cüzdanlarını göremeyecek ve bu cüzdanlara erişemeyecekler. Bitfinex konuyla ilgili şu uyarıyı yapıyor:

“Tüm kullanıcılarımızın kendilerini hazırlamalarını ve bakım başlamadan önce hesaplarını buna göre ayarlamalarını rica ediyoruz.”

Neler Olacak?

Bitfinex tarafından yayınlanan duyuruya göre bu bakım sırasında hiç kimsenin parasına bir şey olmayacak ve herkesin hesabı güvenli bir şekilde korunacak.

Bu süreç içerisinde borsa kapalı olacağı için herhangi bir işlem yapılamayacak. İşlem emirleri açık kalmaya devam edecek ve bu emirler, borsa yeniden açıldığında yerine getirilecekler.

Exit mobile version