Site icon Koin Bülteni

Blockchain Capital Kurucu Ortağı: Gelecekte Çok Az Kripto Para Hayatta Kalabilecek

Alternatif Kripto Paralar Altkoin

Alternatif Kripto Paralar Altkoin

Blockchain Capital isimli kripto para yatırım şirketinin kurucu ortağı olan Gavin Brown, yaptığı açıklamada gelecekte sadece bir ya da birkaç kripto paranın kazanacağını söyledi. CNBC’ye demeçler veren Brown, bir elin parmağını geçmeyecek kadar kripto paranın gelecekte varlığını sürdürebileceğini söylerken, bu kripto paraları doğru seçen kişilerin de çok büyük bir servetin sahibi olacağını söyledi.

Brown, şöyle konuştu:

”Gelecekte sadece çok az sayıda kripto para kalacak. Kalanlarının silineceğini düşünüyorum. Ancak bu kripto paraları doğru tahmin eden kişiler de çok büyük para kazanacak. Bunları bulmak, neyin gelecekte daha iyi olacağını bilmek çok zor. Zaten o yüzden birçok yatırımcı son derece çeşitli bir portföye sahip.”

Brown, daha sonra şu anda dünya genelinde merkeziyetsiz paraya yönelik bir trend olduğunu belirtti. Brown, böylesi bir ortamda güvenilir duran ve marka değerini koruyan firmaların önemli işler yapacağının da altını çizdi.

Marka değerinin çok önemli olduğunu ve insanların seçim yaparken en fazla buna dikkat ettiğini ifade eden Brown, bu konuyu ise şöyle açtı:

”McDonalds’ın İrlanda Cumhuriyeti’nden daha yüksek bir kredi skoruna sahip olduğu bir dönemde yaşıyoruz.”

Başarılı yatırımcı son olarak Facebook’un çıkaracağı kripto para Facebook Coin ile ilgili konuştu. Brown, Facebook Coin’in sektörün havasını değiştirebilecek bir kapasiteye sahip olduğunu söylerken, bu kripto paranın performansını çok merak ettiğini de sözlerine ekledi.

Exit mobile version