Site icon Koin Bülteni

“Bitcoin’in Günlük Fiyat Değişimleri Önemsiz”

400000 Mark Yusko bitcoin

400000 Mark Yusko bitcoin

Finans dünyasının ünlü isimlerinden Mark Yusko, Bitcoin’in kaos ortamından korunmak için kullanılabileceğini düşünüyor.

Kripto para sektöründeki bazı uzman isimler son zamanlarda Bitcoin’in ekonomik belirsizliklerden korunmak için kullanılabileceğini söylemeye başladılar. Bu isimler arasına Mark Yusko da katıldı.

Uzun Vadeli Yatırım

Yusko, CNBC’ye verdiği röportajda Bitcoin’in özellikle uzun vadeli yatırımlar için epey uygun olduğunu belirtti. Yusko’ya göre siyasi veya ekonomik bir belirsizlikten korunmak isteyen insanlar Bitcoin’e uzun vadeli yatırım yapmayı düşünebilirler.

Bitcoin’in uzun vadeli bir yatırım tercihi olması gerektiğini belirten Yusko ayrıca Bitcoin’in kısa vadedeki performansının pek önemli olmadığını söylüyor.

Bitcoin’in özünde bir değer saklama aracı olduğunu söyleyen Yusko’ya göre insanlar Bitcoin’e kısa vadeli değil uzun vadeli yatırımlar yapmalılar.

Portföy Dağılımı

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Anthony Pompliano bundan bir süre önce yatırımcılara verdiği tavsiyelerde portföy dağılımıyla ilgili yorumlar da yapmıştı.

Pompliano bu yorumları sırasında kendi portföyünün yüzde 50’sinden fazlasının Bitcoin’de olduğunu belirtmişti.

Mark Yusko ise yatırım portföyünde kripto paralara bu kadar fazla pay vermenin gerekli olduğunu düşünmüyor. Yusko’ya göre bir yatırımcının toplam varlığının yüzde 1, 2, 3, 4 veya 5’ini Bitcoin’e aktarması yeterli olabilir.

Exit mobile version