Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink (LINK) 2.0’ı ve Stake Programını Duyurdu: Yüzde 12 Yükseldi

Chainlink merkeziyetsiz oracle ağının yerel kripto parası olan LINK, stake mekanizması ile ilgili yol haritası duyurulduktan sonra %12 yükselerek 8,86 dolara yükseldi. 

7 Haziran tarihinde Chainlink, resmi web sitesinden stake programını ve yol haritasını duyurdu. Chainlink tarafından yapılan duyuruda, stake programının amacının ekosistemi güvenli hale getirmek ve kullanıcıların güvencelerini artırmak olduğu belirtildi. Ayrıca şirket, blockchain’in verimliliğini artırmayı planladığını söyledi.

Kripto para piyasasında oldukça popüler olan stake programı, bir kripto paranın oranına göre sayısal olarak artmasını ve bundan gelir elde edilmesini sağlamaktadır.

Şirket tarafından yapılan açıklama göre LINK stake uygulaması ile yatırımcılar pasif gelir elde edilebilirken aynı zamanda güvenilir veri iletimini de sağlayacak. Aynı zamanda Chainlink, tüm LINK yatırımcılarını ödüllendirmeyi hedefliyor.

Son 24 saatlik periyotta 8,86 dolara kadar yükselen LINK, yazım esnasında tüm zamanların en yüksek seviyesinin %84 altında 8,33 dolardan işlem görüyor. LINK, CoinMarketCap’in yapmış olduğu listede en değerli 21. kripto para olarak bulunuyor ve piyasa değeri yaklaşık 4 milyar dolardır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!