Site icon Koin Bülteni

İşte Birkaç Saatte Yüzde 30 Kazandıran Chainlink (LINK) Hakkındaki Uzman Yorumları

uniswap-uni

Piyasanın en büyük onuncu kripto parası olan Chainlink (LINK) son aylarda inanılmaz bir performans sergiledi.

Son zamanların en popüler kripto paralarından biri olan Chainlink hızla büyümeye devam ediyor. Özellikle Nexo haberinin ardından iyi bir ivme kazanan LINK’in piyasa değeri 2 milyar doları aştı.

Yüzde 30 Kazandırdı

Sektörün en büyük lending platformlarından biri olan Nexo geçtiğimiz günlerde Chainlink’in teknolojisini kullanacağını açıkladı. Nexo tarafından yapılan bu duyuru Chainlink yatırımcılarının yüzünü epey güldürmüş olsa gerek. Çünkü LINK bu haberin ardından hızla değer kazanmaya başladı.

Coingecko gibi platformlara baktığımızda Chainlink’in anlık fiyatının 7 doların üstünde olduğunu görebiliyoruz. Bu ciddi bir sayı çünkü LINK bundan bir hafta öncesine kadar 4.85 dolar seviyelerindeydi. Bundan birkaç saat önce 8 doların bile üstüne çıkan LINK bu performansıyla bazı yatırımcılara birkaç saat içerisinde yüzde 30 kazanç sağlamış oldu. Bu arada LINK’in bu yılın başındaki fiyatının 1.8 dolar olduğunu yani yatırımcıların yılbaşından bu yana yüzde 300’den fazla kazanç sağladıklarını söyleyebiliriz.

Chainlink’in yılbaşından bu yana sergilediği performans

Uzman Yorumları

Chainlink fiyatında yaşanan bu hareketlilik birçok LINK yatırımcısını ve destekçisini mutlu etti. Elbette uzun süredir LINK’i destekleyen analistler de son günlerde yaşanan bu gelişmelerden epey memnunlar. Kripto para yorumcularından Kevin Svenson geçtiğimiz gün paylaştığı bir gönderide LINK’in 7 dolarla yetinmeyeceğini ve zamanla 10 dolara kadar ilerleyeceğini söyledi.

Bu sırada diğer kripto para yorumcuları da büyük borsalardaki LINK işlemlerine dikkat çektiler. Sosyal medyada Sergeys_son olarak tanınan bir yorumcu geçtiğimiz günlerde ne kadar fazla Coinbase kullanıcısının LINK aldığını vurguladı.

Exit mobile version