Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Custody Bu 6 Kripto Para Birimini Destekleyecek

ABD’nin lider kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in kripto para emanet iştiraki Coinbase Custody, 6 kripto para birimi için müjdeyi verdi. Coinbase Custody tarafından paylaşılan tweet ile NuCypher (NU), Curve (CRV), REN (REN), wBTC (WBTC), tBTC (TBTC), ve DFI Money (YFII) kripto para birimlerinin destekleneceği açıklandı.

Coinbase Custody 6 kripto parayı daha destekliyor 

Coinbase Custody, New York Eyaleti Bankacılık Kanunu uyumlu bir kripto para emanet şirketi olarak biliniyor. Çoğunlukla kurumsal yatırımcılar için tröst hizmeti veren iştirakin verdiği bu destek haberi listelenme ile karıştırılmamalı.

Coinbase Custody’nin desteklediği kripto paraların Coinbase veya Coinbase Pro borsalarında listeleneceğine dair net bir açıklama veya sinyal bulunmuyor. Yine de aşağıda isimleri yer alan kripto para birimlerinin artık kurumsal yatırımcılara ulaşmasının çok daha kolay olduğu söylenebilir. Coinbase bu sene kripto para sektörüne damga vuran MicroStrategy’nin milyonlarca dolarlık Bitcoin yatırımına da aracılık eden borsa olmuştu.

Coinbase, NuCypher’a rekor getirmişti 

Buna rağmen Coinbase’in günler öncesinde NuCypher listeleme haberi vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Coinbase listelenmesi ile beraber %130 yükseliş elde eden NuCypher, bu haber ile ise son 24 saat içerisinde yeniden %13 artış yakaladı.

CRV %8, REN %3, YFII ise %2,5 yükseliş yakaladı. Geri kalan tBTC ile wBTC’nin ise Bitcoin fiyatına endeksli Ethereum ağı tabanlı kripto paralar olduğu biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!