Site icon Koin Bülteni

Coinbase İngiltere’deki Zcash Desteğini Kaldırıyor

coinbase-altcoin-bal-ren

Coinbase’in İngiltere şubesi kısa süre önce oldukça şaşırtıcı bir açıklama yaparak Zcash desteğini kaldıracağını belirtti.

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase’in İngiltere kolu müşterilere oldukça ilginç bir bildiri göndermeye başladı. Bu platformun müşterileri tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket kısa süre içerisinde Zcash’i desteklemeyi bırakacağını belirtiyor.

Zcash Desteğine Son

Coinbase’in böyle bir karar aldığı iddiası ilk olarak sosyal medyadaki birkaç gönderi ile çıktı. Şirketin İngiltere’deki müşterileri tarafından paylaşılan görseller, şirketin kısa süre içerisinde Zcash desteğini kaldıracağını gösteriyor.

Müşteriler tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, müşterilerin ellerindeki Zcash’i en geç 26 Ağustos tarihine kadar ya başka bir kripto paraya dönüştürmelerini ya da harici bir cüzdana aktarmalarını istiyor.

Coinbase Zcash desteğini niye kaldırdığına dair herhangi bir açıklama yapmış değil. Şu an için bilinen tek şey 26 Ağustos tarihine kadar şirketin talimatına uymayan kişilerin ellerindeki Zcash fonları otomatik olarak İngiliz Sterlini’ne dönüştürülecek. Zcash’in geliştiricisi olan Electric Coin Company konu hakkında şu açıklamayı yaparak iddiaları doğruladı:

“Bu karar yalnızca Coinbase İngiltere’yi etkilemektedir. İngiltere’deki vatandaşlar hala Cex.io’yu kullanarak Zcash alıp satabilirler. İngiltere’deki başka hiçbir borsa bu karardan etkilenmeyecek.”

 

Exit mobile version