Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright, Bitcoin Düşüşünün Kendisi Yüzünden Olduğunu İddia Etti

Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright veya Faketoshi, yakın zamanda katıldığı bir röportajda lider kripto para biriminin ve diğer kripto para birimlerinin düşüşü hakkında konuştu. Craig’e göre bunun temel sebebi aslında Bitcoin’in en büyük madencilik firmalarından olan Bitmain‘in, sahip olduğu bütün madencilik gücünü Bitcoin ABC eklentisine yönlendirmesinden kaynaklanmakta.

Wright bunun yanı sıra çöküşün sorumluluğunu üstlendi ve Bitcoin SV ağına yönlendirdikleri hash rate’i karşılayabilmek için daha fazla elektriğe ihtiyacı olduğunu ve bu yüzden yüklü bir satış yapmaları gerektiğini itiraf etti. Faketoshi piyasayı da suçladı ve sektörün çok zayıf olduğunu, BTC’nin de yeterince değere sahip olmadığını ifade etti:

”Fiyatların aşağı inmesini hedeflemiyoruz. […] Ancak eğer daha fazla para elde edersek, sonuç olarak üç katı daha fazla BTC alacak olursak, onlara karşı daha fazla hash gücü kullanabiliriz. Gerçekte BTC fiyatını düşürmeyi istemiyoruz. Hedef bu değil. Bu sadece sonuç.”

Bitmain CEO’su ve rakibi Jihan Wu hakkında da görüşlerini ifade eden Wright, Wu’nun Bitcoin Cash protokolünü değiştirip daha fazla koin eklemek istediğini aktardı. Wu’nun bütün bu ”ICO şeyini” yapmak istediğini belirten Craig, BCH protokolünde birden fazla koin olmasını istediğini ifade etti. Ancak bunun şimdiden SEC tarafından önünün kesildiğini ve beklediği olayların 2 yıl içerisinde gerçekleşeceğini aktardı.

Piyasadaki bir çok kişi de mevcut fiyat düşüşü yüzünden Craig Wright ve Bitcoin Cash ekibini suçlu tutmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment