Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Odaklı Altcoin 100 Milyon Dolarlık Fon Duyurusu ile Yükseldi!

Zignaly’nin 100 milyon dolarlık ekosistem fonu duyurması altcoin fiyatında yükseliş getirdi.

Zignaly ekibi, kısa süre önce Cosmos blokzinciri üzerinde ZIGChain’i başlattığını ve buna ek olarak 100 milyon dolarlık bir ekosistem fonu sağladığını açıkladı. Fonun dev piyasa yapıcı DWF Labs tarafından desteklendiği belirtildi.

Yapılan açıklamanın ardından projenin yerel token’ı %20 civarında yükseliş yaşadı. Ekip Dubai’deki Token2049’da yaptığı açıklamada, söz konusu fonun DeFi altyapı çalışmalarında ve benimsemeyi artırmada kullanılacağına yer verildi.

DWF Labs yöneticisi Andrei Grachev konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

ZIGChain, geliştiricilerin en iyi yaptıkları şeyi yapmaya odaklanmalarına olanak tanıyacak: varlık yöneticilerinin bir güçlü kullanıcı katmanı oluşturması ve daha sonra protokol ile kullanıcı tabanı arasında bir kanal görevi görmesini sağlamak. Geliştiricilerin, varlık yöneticilerinin ve kullanıcıların bu nadir birleşimi daha önce hiç bu ölçekte ve merkeziyetsiz bir şekilde denenmemişti.

Proje kısa süre önce Güney Afrika’da bir kripto lisansı aldığını duyurarak dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.

CoinGecko verilerine haber akışının etkisiyle %20 yükseliş sergileyen ZIG, 0,078 dolar seviyesinden 0,093 dolara kadar tırmandı. ZIG yazım esnasında 0,087 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!