Site icon Koin Bülteni

Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (22 Mayıs)

bu-hafta-en-cok-kazanan-kripto-para-yatirim-dolar-usd-tavsiye-haber-lira

Geride bıraktığımız hafta, kripto para tarihinin kesinlikle en hareketli haftası değildi. Yine de, özellikle çarşamba gününden itibaren yaşanmaya başlayan hareketlilik, bazı yatırımcılara büyük fırsatlar, bazı yatırımcılara büyük kayıplar verdi.

Geçen haftaki yazıda, bir vadeli işlem traderının hafta boyu 22 milyon kazanıp, o hafta kazanç bakımından birinci sırayı aldığını aktardık.

Bu hafta ortaya çıkan tablo, çok sık rastlanmıyor olması bir yana dursun, oldukça nadir rastlanır cinsten. Çünkü HabitCandleGiant lakaplı bir trader bu hafta, Binance Futures’taki cüzdanını 133.6 milyon dolar büyüttü.

HabitCandleGiant’ın Binance Futures’taki profili

Haftanın oran bakımından (ROI) en çok kazananları 

Haftanın gelir-gider miktarına göre en çok kazananları

Milyar dolardan fazla tasfiye var

Bu traderlar, piyasadaki hareketliliği fırsata çevirip cüzdanlarını büyütmüş olabilir. Fakat işin öbür tarafında; sadece 24 saat içerisinde likidite olmuş 1.3 milyar dolarlık pozisyon söz konusu.

Bitcoin fiyatının hızla düşmeye başladığı 17 Mayıs tarihinde, bundan çok daha büyük bir sayı kaydedilmişti. Bybt verilerine göre o gün sadece birkaç saat içerisinde likidite olan pozisyonların değeri, 8 milyar doları geçiyor.

7 Nisan’dan günümüze tasfiye olmuş pozisyonların, 12 saatlik periyotlarla dağılımı
Exit mobile version