Site icon Koin Bülteni

HTC’nin Blockchain Telefonu Exodus 1’den Büyük Yenilik!

htc

htc

Dünyanın en büyük elektronik tüketim firmalarından birisi olan High Tech Computer (HTC), 14 Mayıs tarihinde yayınladığı bir basın açıklamasına göre blockchain tabanlı akıllı telefonu Exodus 1‘in dahili cüzdanında başka aracıya gerek kalmadan kripto para alım satım hizmetini sunmaya başlayacak.

Bu hafta içerisinde kendi akıllı blockchain telefonunun daha ekonomik bir versiyonunu tanıtan HTC, söz konusu cihazın 2019 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini ve bu cihaz ile çeşitli kripto para birimlerinin alınıp satılabileceğini açıkladı.

Yapılan bu hamle aslında HTC’nin tokenler arası alım satım çözümleri üzerine odaklanan Kyber Network firması ile olan ortaklığının meyvesi olarak atıldı. Token değişimine uygun kripto paralar arasında Ethereum tabanlı ERC-20 tokenleri yer alıyor ki bunlara BAT, Kyber Network (KNC), Dai (DAI) de dahil. Direkt olarak blockchain tabanlı akıllı cihazlardan yapılabilecek olan token değişim işleminde başka hiçbir kripto para borsasına veya buna benzer üçüncü aracıya gerek kalmayacak.

Söz konusu hamlenin açıklanması Kyber Network’ün kendi kripto para birimi KNC’nin %55 oranda değer kazanmasına yol açtı ve haberden önce 0.22 dolar olan KNC, haber sonrası 0.34 dolara kadar sıçradı. KNC basın saatine göre ise 0.24 dolardan el değiştirmekte.

Exit mobile version