Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddialı Tahmin: Tron Seneye Ethereum’u Devirecek

Bitcoin geliştiricilerinden Udi Wertheimer, Twitter hesabından Ethereum ve Tron ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ethereum ve Tron’un geleceğini değerlendiren Wertheimer, Tron’un önümüzdeki yıl içerisinde Ethereum’u devireceğini düşünüyor.

Tron’a Destek

Merkezsiz uygulama (dApp) ve akıllı kontrat konusunda şu anda sektörün lideri olarak gösterilen Ethereum aynı zamanda Bitcoin’in hemen ardından piyasanın en büyük ikinci kripto parası konumunda.

Bitcoin geliştiricisi Udi Wertheimer’a göre ise Ethereum şu anda ne kadar lider olursa olsun önümüzdeki yıl Tron tarafından alaşağı edilecek.

Udi Wertheimer bu açıklamayı Tron CEO’su Justin Sun’ın Poloniex hakkında yaptığı açıklamaları dinledikten sonra yaptı. Kripto para sektöründeki pek çok isim Tron ve Poloniex arasında kurulabilecek ortaklığın Tron için son derece faydalı olacağını söylüyor. Wertheimer’a göre ise bu gibi gelişmeler Tron’u Ethereum’un önüne dahi geçirebilir.

Yine sosyal medya hesabından genel bir Ethereum-Tron kıyaslaması yapan Wertheimer, Tron’un Ethereum’dan daha hızlı olduğunu ve Tron’da daha fazla blok olduğunu söyleyerek Tron’u Ethereum’un üstüne koydu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment