Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Günde %70 Oranında Artan DOGE Düzeltme Sürecine Girdi, %20’lik Düşüş Var

Dogecoin geçtiğimiz gün 0,006$ düzeyini görmeyi başardı. DOGE‘un bu seviyeleri en son Mart ayında gördüğünü düşünürsek ciddi bir artış yaşadığını söyleyebiliriz. Ancak yaşanan bu artış yerini düzeltmeye bıraktı ve DOGE fiyatında şu anda %20’lik bir düşüş görülüyor.

Yalnızca iki gün içerisinde %70 oranında artış yaşayan DOGE, dün 0.00692$ seviyelerine kadar yükseldi ancak gün kapanırken fiyat düşmeye başladı. Bugünün başında fiyat yeniden artışa geçti ancak Asya ve Avrupa piyasalarında satış yapılmaya başlayınca fiyat tekrar düşüş sürecine girdi.

Cuma günü Dogecoin’in Ethereum ağına entegre edileceğine dair haberler çıktı ve bu gelişme DOGE fiyatını ciddi ölçüde olumlu etkiledi. DOGE fiyatı bu duyuruyla artışa geçmişken işin içine spekülasyonun girmesiyle fiyat iyice arttı. Nitekim DOGE tam da beklendiği gibi bu artış eğimini sürdürmeyi başaramadı. Bu tarz durumların sık sık yaşandığını görüyoruz. IOTA’nın Fujitsu’ya entegre edileceğiyle ilgili haberler çıktığında IOTA fiyatında da bir artış görülmüş, bu gelişmenin etkisini yitirmesiyle birlikte fiyatta bir düşüş yaşanmaya başlamıştı.

DOGE/USD Fiyatı

Kripto para piyasası geçtiğimiz gün genel olarak yeşile bürünmüştü ancak şu anda çoğu koinin düzeltme sürecine girdiğini görebiliyoruz. DOGE için göreceli güç endeksine baktığımızda aşırı-alım düzeylerinden kaynaklanan düzeltme sürecinin henüz yeni başladığını görüyoruz. DOGE fiyatı 0.00512$ düzeyinde bir destek görüyordu ancak bu seviye çoktan kırılmış durumda. Şu anda 0.0048$ olan DOGE fiyatının bir sonraki rotası 0.0045$ olabilir.

Fiyatın 0.00512$ düzeyine yeniden çıkması halindeyse fiyat 0.0062$’a kadar yükselebilir. DOGE fiyatı bu seviyeye ulaşır ve orada kalmayı başarırsa bir sonraki rotanın 0.0083$ olması muhtemel.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment