Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin CEO’su Çalınan Paraların %84’ünün Kurtarıldığını Açıkladı

KuCoin CEO’su, borsada yaşanan hack olayıyla ilgili son güncellemeleri aktardı. CEO Johnny Lyu, çalınan paranın %84’ünün kurtarıldığını söyledi. Hack saldırısında kaybedilen 281 milyon doların yaklaşık 236 milyon dolarının kurtarıldığı ifade edildi.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu, borsada gerçekleşen hack saldırısı hakkındaki son gelişmeleri aktardı. Johhny Lyu, 11 Kasım’da paylaştığı bir tweet serisinde, KuCoin’de saldırıdan etkilenen varlıkların %84’ünün kurtarıldığını açıkladı. Bu da Decrypt’in haberine göre yaklaşık 236 milyon dolar değerinde bir kazanım anlamına geliyor.

KuCoin borsasında neler yaşanmıştı?

26 Eylül tarihinde hackerlar KuCoin borsasına saldırarak toplamda 281 milyon dolar değerinde Bitcoin, Ethereum ve diğer birçok kripto parayı çalmıştı. Sıcak cüzdanlardan çalındığı tespit edilen kripto paraların geri alınması için KuCoin CEO’su çalışmalar yapıldığını aktarmış ve son güncellemeleri Twitter üzerinden de paylaşmıştı.

Saldırıdan etkilenen kullanıcıların kayıplarının KuCoin sigorta fonundan karşılanacağını söyleyen borsa için Tron Foundation kurucusundan da destek gelmişti.

KuCoin CEO’su neler söyledi?

CEO Johhny Lyu, kurtarılan %84’lük varlığa değinerek dava sona erdikten sonra olayla ilgili tüm detayları yayınlayacaklarını söyledi. Ardından KuCoin borsasının 176 token ile hizmet vermeye devam ettiğini, kalan tüm diğer kripto paraların da 22 Kasım’a kadar tekrar işlem görmeye başlayacağını aktardı. Saldırı sonrasında KuCoin’e yardım eden herkese teşekkür eden CEO, “hep birlikte daha güçlü bir kripto topluluğu yaratacağız” dedi.

Son olarak yaşanan bu olayı açıklık ve şeffaflıkla ele aldıkları ve kullanıcıları ilk sıraya koydukları için mutlu olduğunu dile getiren Lyu, gelecekte de KuCoin’in kullanıcılarını korumaya devam edeceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!