Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nexo, Stabil Koin Sahipleri İçin %8 Değerinde Faiz Verecek

Stabil koinler son dönemlerin en popüler konularından birisi ve bir çok kullanıcı elindeki stabil koinlerden olabildiğince çok gelir elde etmek ve piyasanın şartlarından da çok fazla zarar etmemek istiyor. Bir çok kripto para birimi ve stabil koinden, aynı bankada bulunan yatırım hesapları gibi faiz elde etmek mümkün. Bir kripto para odaklı kredi ve faiz platformu olan Nexo da, Pazartesi günü yaptığı duyuruda bundan sonra kendi platformlarında büyük stabil koin projelerinden %8 faiz elde edilebileceğini açıkladı.

Kaynak: Nexo Medium

Nexo daha önce de anında verebildiği kripto para teminatlı krediler ile adından söz ettirmişti. Duyuruya göre, faiz verilecek stabil koin projeleri arasında TrueUSD, Circle’ın USDCoin adlı projesi, Gemini Dollar, Paxos Standard ve Maker’s Dai bulunuyor. Nexo daha önce de kredi vermek için teminat koştuğu kripto para birimlerine XRP’yi ekleyerek bir haylı övgü toplamıştı. Platform bunun yanı sıra BTC, ETH, NEXO ve BNB’yi de kendi anlık kredileri için %25 oranında teminat olarak kabul ediyor.

Özellikle son dönemlerde bir çok bankacılık hizmetinin kripto para birimleri ile yapılabilmesi, sektörün daha da büyümesini sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment