Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple 1 Dolar Olacak Mı? XRP Alternatifi Bu İki Coin’den 10x Sinyali

3 yıldan fazla bir süredir devam eden Ripple-ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasının etkisiyle beklediği yükselişi yakalayamayan XRP, bir türlü istenilen seviyelere gelemiyor. 

Bir grup yatırımcı Ripple için 5 veya 50 dolar seviyesini ne zaman görecek diye spekülasyon yaratırken Ripple henüz 1 dolar seviyesinden bile işlem görmüyor. Her ayın başında 1 milyar XRP’nin kilidi açılırken ve Ripple’ın bu tokenlerin bir kısmını şirket giderleri için sattığı bilinirken Ripple, 1 doların çok altında seyretmeye devam ediyor.

CoinMarketCap verilerine göre XRP, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,5203 dolardan işlem görüyor. XRP’nin son 1 ayda yüzde 16,22 düşüş, son 1 haftada yüzde 0,08 düşüş ve son 1 günde yüzde 0,88 yükseliş gösterdiği göze çarpıyor.

Ripple fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini görerek 3,84 dolara yükseldiği Ocak 2018 seviyesinin yüzde 86,46 altında seyrediyor. Bitcoin Halving (Yarılanma) sonrasında yaşanan belirsizlikler piyasayı domine etmeye devam ederken ve lider kriptoda henüz ciddi bir hareketlilik yaşanmazken Ripple da olduğu yerde sayıyor.

Ripple ve SEC arasındaki davadan kripto şirketi lehine bir sonuç çıkması durumunda Ripple fiyatının 1 doları görebileceği ifade ediliyor. Aynı şekilde genel piyasada gerçekleşecek bir boğa koşusunun da XRP fiyatını 1 dolar seviyesine çekebileceği düşünülüyor. Bununla birlikte son 1 aylık performansa göre Ripple, henüz yukarı yönlü bir hareket belirtisi göstermiyor. 

Ripple fiyatı bekleneni veremezken yatırımcılar XRP alternatifi projelere yöneliyor. Öne çıkan kripto coinler arasında meme coinler başı çekerken WienerAI ve Dogeverse temalı iki köpek coin yatırımcılardan ilgi görüyor. 

Yapay Zeka Destekli WienerAI Ön Satışı Hızlı Başladı

Yatırımcıların 10x yapacak kripto coin arayışında ilk sıralarda genellikle meme coinler karşımıza çıkıyor. Köpek temalı meme coinlere ilgi gösteren kripto meraklıları, indirimli fiyatlardan WienerAI token satın alma imkanı sunan yeni bir ön satış için heyecanlanıyor. 

Proje sayfasında yer alan bilgilere göre WienerAI, yapay zeka destekli bir sosis köpek olarak konumlanıyor. Yapay zeka teknolojisini ve köpeklerin sadakatini bir araya getiren proje, evrendeki en güçlü sibernetik varlık olmayı planlıyor. 

Yapay zeka destekli bir blok zinciri ekosistemi kuran projenin native tokeni WAI token, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olarak geliştiriliyor. 69 milyar adet token arzı bulunan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı ön satış etkinliğine katılabiliyor.  

Henüz başlayan projenin daha ilk günlerden 500 bin dolar fonlamayı aşmış olması dikkat çekiyor. Kripto evreninin favori köpeği olmaya aday WienerAI token, staking sayesinde pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor. 

Şu ana kadar 691 milyon tokenin kilitlendiği mekanizmanın APY’si yüzde 1497 bandında oturuyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000701 dolar ödeyerek WAI token satın alabiliyor. Projeye ilgi gösteren kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satışa dahil olabiliyor. 

Dogeverse Token 12 Milyon Dolara Ulaştı – 10X Yapar Mı?

Dünyanın ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olma hedefiyle yola çıkan köpek coin Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcı sayısı büyük bir hızla artıyor. İndirimli ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 12 milyon dolara ulaşırken DOGEVERSE token 10x yapar mı sorularını da beraberinde getiriyor.

Proje, Ethereum, BNB Zinciri, Polygon, Avalanche, Base ve Solana gibi blok zinciri devlerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Proje sayfasında yer alan bilgilere göre ağlar arasındaki tüm bağlantılar tamamlanmış görünüyor. 

Blok zincirlerini birbirine bağlama konusunda Dogeverse ekibi, Portal Bridge ve Wormhole teknolojilerini kullanıyor. Dogeverse token sahiplerinin bu ağlar arasında kolayca ve güvenle dolaşmasını sağlayan bağlantılar, birbirine kapalı kripto toplulukları arasında köprü görevi görüyor. 

8 Nisan’da başlayan ön satış etkinliği oldukça hızlı ilerleyen ve 20 günde 12 milyon dolar fon toplamayı başaran proje, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Erken aşamada projeye dahil olan yatırımcılar, token başına daha düşük ücret ödüyor. 

Mevcut aşamada Dogeverse token ön satışına dahil olmak isteyen kripto meraklıları, 0,000303 dolar ödeyerek 1 DOGEVERSE token satın alabiliyor. Tüm ağ bağlantılarının gerçekleşmesi sayesinde yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve SOL ile ödeme yapabiliyor. Ayrıca kart işlemleri ile ön satışa katılmak da mümkün oluyor.

Ön satış hızına bakarak Dogeverse tokenin borsa listelemelerinin heyecan yaratacağı düşünülüyor. Elbette kesin bir kanıya varmak mümkün olmasa da 6 blok zincirini bir araya getiren yenilikçi projenin gelecekteki borsa performansı için olumlu tahminler yapıldığı göze çarpıyor. 

Dogeverse token sahipleri yalnızca borsa performansına bağlı kalmıyor. Staking sayesinde pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. Staking APY’si mevcut durumda yüzde 92 olarak belirlenirken ETH bloğu başına özüller 6088,28 Dogeverse token oluyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!