Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Cüzdanları Arasında 100 Milyon XRP Transferi

XRPL Monitor bot, Ripple cüzdanları arasında100 milyon XRP transferi  yapıldığını Twitter üzerinde paylaştığı verilerle duyurdu. Ripple’ın XRP cüzdanları arasında gerçekleşen yüksek transferin bir kısmının RippleNet ve Avrupa’da bulunan ODL (On-Demand Liquidity) koridorunda yapıldığı belirtildi.

XRPL Monitor, Twitter’da paylaştığı verilerde RippleNet ve ODL koridorlarında gerçekleşen Ripple XRP transferi için 100 milyona ulaşıldığını paylaştı. Cüzdanlar arasında gerçekleşen yüklü para transferi, Çin de dahil olmak üzere 55’ten fazla ülke arasında gerçekleşti.

ripple-xrp-transfer

XRPL Monitor Büyük XRP Transferinin Ayrıntılarını Yayınladı

Ripple’ın geliştirdiği ODL (On-Demand Liquidity) teknolojisi, likit varlık olarak XRP kullanan şirketlere hızlı ve güvenli para transferi olanağı sağlıyor. ODL koridoru ABD, Avustralya, Batı Avrupa, Alaska, İskandinavya, Meksika ve bazı Latin Amerika ülkelerinde mevcut. ODL ve RippleNet üzerinde gerçekleşen yaklaşık 100 milyon XRP transferinin piyasa değeri toplamda 25.493.410 dolar ediyor. Aynı zamanda, yapılan transferlerin büyük bir kısmının “Ripple” ve “RL18-VN” adlı cüzdanlar arasında gerçekleştiği kaydedildi. RL18-VN adlı cüzdanın toplulukta bulunan emanet bir Ripple cüzdanı olduğuna inanılıyor.

XRP Transferi Artık Birçok Ülke Arasında Mümkün

Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp üzerinde, Ripple’ın ODL koridoru aracılığıyla 10 milyon XRP transfer işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu 10 milyon XRP’nin piyasa değeri yaklaşık 2.548.743 dolar ederken Bitstamp’in kendi cüzdanları arasında da 28 milyon XRP transfer edildiği kaydedildi.

Ripple’ın web sitesinde yer alan bilgilere göre, RippleNet şu anda 55’ten fazla ülkede 95’in üzerinde kripto para transferine olanak tanıyor. XRP arzının yaklaşık yarısına sahip olan Ripple; Hindistan, Bangladeş ve Çin de dahil olmak üzere birçok ülkede transfer olanağı sağlayarak ağını geliştirmeye devam ediyor. 

ripplenet

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!