Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment 6 Altcoin’e Dikkat Çekti: Bu Hafta Takip Edilmesi Gerekiyor!

Santiment, takip edilmesi gereken 6 altcoin’i paylaştı.

On-chain analiz platformu Santiment, 26 Nisan tarihli analizinde, kripto paraların ağ aktivitelerinden yola çıkarak bu hafta takip edilmesi gereken 6 altcoin’i işaret etti. Sıcak ağlar ve soğuk ağlar olarak iki farklı on-chain statüsü belirleyen Santiment, ilk kategoriye Galxe (GAL), Lever.Fi (LEVER) ve Wrapped Bitcoin’i (WBTC) dahil etti.

Bu kategorideki kripto paraların fiyatlarında bir trend dönüşü yaşanabileceğini vurgulayan Santiment, olası yatırım fırsatları konusunda kullanıcıları uyardı.

Soğuk ağlar kategorisine ise Ripple (XRP), Hashflow (HFT) ve Chromia’yı (CHR) ekleyen analistler, bu projelerde fiyat trendinin devam edebileceğini kaydetti.

Tüm veri analizine rağmen yatırım yapmak için daha detaylı araştırmaya ihtiyaç duyulduğunu belirten Santiment, açıklamasının detaylarında şu ifadelere  yer verdi:

Bir varlığın “sıcak” veya “soğuk” olmasının mutlaka fiyat performansıyla ilişkili olmadığını unutmayın. Bir varlığın fiyat trendini izlemek, normale kıyasla ağlarının aniden ne kadar aktif hale geldiğiyle birleştiğinde, fiyatın bir sonraki trendinin nerede olacağını doğru bir şekilde değerlendirmek için alfa belirlemek açısından harikadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!