Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Arzının Yüzde 10’una Sahip En Büyük Balinadan 75 Milyonluk Hareket: Neler Oluyor?

Shiba Inu (SHIB) arzının %10’una sahip en büyük balinalardan biri 20 aylık sessizliğin ardından harekete geçti.

Yaklaşık 20 aydır hiçbir işlem yapmayan en büyük Shiba Inu balinalarından biri beklenmedik bir işleme imza attı. On-chain verilerine göre Shiba Inu arzının %10’una sahip dev balina 20 ay aradan sonra yaklaşık 75 milyon dolar değerinde 10 trilyon adet SHIB‘i 20 farklı adrese taşıdı.

Balina uzun sessizliğinin ardından test amacıyla öncelikle sadece 107 SHIB‘i hareket ettirdi. Ardından işlem boyutunu yükseltip 20 farklı adresin her birine 500 milyon SHIB transfer etti. Söz konusu adreslerin hepsi yeni ve daha önce hiçbir işlem kayıtları bulunmuyor.

Balinanın elinde toplamda 756 milyon dolar değerinde 101 trilyon SHIB yer alıyor. Bu büyüklükteki varlık sayısı onu en büyük SHIB balinalarından biri yapıyor. Erken yatırımcı statüsünde yer alan balina, 103 trilyon SHIB‘i sadece 14 bin dolar değerindeki 38 Ethereum (ETH) karşılığında almıştı.

Cüzdan SHIB ekibine ait olabilir

On-chain veri sağlayıcısı Bubblemaps, habere konu olan cüzdanın büyük olasılıkla Shiba Inu geliştiricilerine ait olabileceğini ifade etti. Ekip tarafından bu yılın ocak ayında yayınlanan bir raporda Shiba Inu arzının 10%’una sahip oldukları açıklanırken satış yapmayı tercih etmeyecekleri belirtilmişti.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %0,9 yükseliş sergileyen Shiba Inu, yazım esnasında 0,00000752 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!