Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Ağındaki Meme Coin’e Dikkat: 35x Yapan Yatırımcı Satışa Başladı!

GOAT ve BILLY isimli meme coinlerden yüksek kazanç sağlayan balina, şimdi de 2 farklı projeye yöneldi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kripto piyasasında akıllı para olarak bilinen bir yatırımcı, yaptığı stratejik alım-satımlarla büyük kazançlar elde etti.

Yatırımcı, 6 gün önce 603 SOL (yaklaşık 86 bin dolar) harcayarak 10,7 milyon GOAT satın almıştı. Bu tokenların zirve değeri 3,75 milyon dolar olarak hesaplanırken, son 1 gün içinde 0,7 milyon GOAT’ı 1.453 SOL (yaklaşık 222 bin dolar) karşılığında satarak büyük bir kar sağladı.

Yatırımcının elinde hâlâ 10 milyon GOAT (yaklaşık 2,74 milyon dolar) bulunuyor.

Ayrıca, 4 ay önce 182 bin dolar harcayarak 7,3 milyon BILLY satın alan bu yatırımcı, tüm tokenlarını 593 bin dolar karşılığında satarak tam 411 bin dolar (+%226) kazanç elde etti.

Bu etkileyici başarı, kripto piyasasındaki stratejik hamlelerin ne kadar kazançlı olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Başarılı balina bu 2 meme coin’i topluyor

Solscan üzerindeki on-chain verilerine bakıldığında, balinanın son günlerde MEDUSA ve Bongo Cat topladığı görülmektedir.

Özellikle son 4 günde hem Bongo Cat hem de MEDUSA özelinde alımlar yapan balina, toplamda 104 bin dolarlık MEDUSA ve 97 bin dolarlık Bongo Cat biriktirdi.

İçerikte yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!