Site icon Koin Bülteni

Bu Hafta Takip Edilesi 6 Altcoin (31 Mayıs)

altcoin-haber-usd-dolar-yatirim-ripple-xrp-cardano-ada-pancakeswap-cake-coti-paid-network-bitcoin-stellar-xlm

Kripto para piyasasının toplam değeri, yeni haftaya 1.6 trilyon dolar ile giriş yaptı. Bundan iki hafta önce 2 trilyon dolar barajının altına düşen piyasada, o tarihte yaşanan düşüşün etkileri hissedilmeye devam ediyor. Çoğu altcoinin fiyatı, kırılmış rekor seviyelerden uzaklaşmış durumda. Böyle bir atmosferde, takip etmenin pek zarar vermeyebileceği bazı gelişmeler yaşanacak.

2 hafta önce yaşanan düşüş, Bitcoin’in piyasadaki dominansının yeniden yükselişe geçmesi ile sonuçlandı. BTC.D Index’e göre Bitcoin’in 19 Mayıs’ta %40’a kadar çekilen pazar payı, geçen hafta %48’in üstüne kadar yükseldi, ayın son günündeyse yaklaşık %44 olarak ölçülüyor.

Piyasadaki ibrenin ilerleyen günlerde hangi yöne kayacağını öngörmek mümkün olmasa da, bu hafta Ripple, Cardano, Stellar, PancakeSwap, PAID Network ve COTI ile ilgili bazı haberler, takip etmeye değer ‘olabilir’.

Ripple (XRP)

Cardano (ADA)

Stellar (XLM)

PancakeSwap (CAKE)

PAID Network (PAID)

Coti (COTI)

BONUS: “Tarihin en büyük Bitcoin etkinliği”

4-5 Haziran tarihlerinde şu ana kadarki en büyük Bitcoin etkinliği olan Bitcoin 2021 düzenleniyor olacak. Jack Dorsey, Michael Saylor, Cynthia Lummis, Tony Hawk gibi isimlerin yer alacağı etkinlik Miami’de, Binance US, FTX, Crypto.com, Swipe, OKCoin ve daha pek çok farklı ismin sponsorluğu ile gerçekleşecek.


*Haftanın açılış fiyatı, CoinGecko’nun pazartesi günü saat 09:00 itibarıyla aktardığı veriye dayanmaktadır.

Exit mobile version