Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koineks 5 Ayrı Kripto Parayı Ortak Platformda Buluşturuyor

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve Dash olmak üzere 5 kripto para birimini bir arada bulunduran ilk firma özelliğine sahip olan Türkiye merkezli Koineks, 1 Ekim 2017’den beri kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Koineks 10’dan fazla banka ile çalışmakta olup, kullanıcılar bu bankalar aracılığı ile 7/24 para yatırma ve çekme işlemleri rahatlıkla yapabiliyor.

Son zamanlarda Dünya ve Türkiye gündeminde oldukça dikkat çeken Bitcoin, birçok insan tarafından rağbet görmeye başladı ve kullanıcılar kripto para borsaları arasında güvenle alım-satım işlemleri yapabileceği bir platform arayışı içerisine girdi. Kripto para borsasına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Koineks Teknoloji A.Ş., 5 farklı kripto para birimini bünyesinde bulundurarak kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Destek talebi ve çağrı merkezi numarası ile müşterilerinin taleplerini en kısa sürede neticelendiren Koineks mail, tüm destek taleplerinin çok kısa sürede gerçekleşiyor olması Koineks’in müşteri memnuniyetini ne kadar ön planda tuttuğunun göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Koineks firması sunduğu güvenilir hizmetin yanı sıra ilk ay açılışa özel, alış ve satış işlemlerinde sıfır komisyon kampanyasıyla da dikkatleri üzerine çektiğini belirtelim. Bu avantajlı kampanya 1 Kasım 2017 tarihine kadar devam etti. Bu tarihten itibaren ise komisyon ücretlerini piyasadaki diğer borsalara göre düşük tutmaya devam edecek . Kullanıcılarına TL yatırma ve çekme işlemlerinde, Koineks’in çalıştığı bankalar ile işlem yapmaları halinde en geç 30 dakika içerisinde bu işlemleri onaylayarak, kullanıcılarının herhangi bir alış veya satış fırsatını kaçırmamalarına olanak sağlamaktalar. Her kullanıcının kafası karışmadan rahatlıkla işlem yapabileceği kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olan Koineks’te işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sağladığı bu avantajların kullanıcılar nezdinde nasıl karşılık bulacağı ve işlem hacmini ne derece arttırabileceğini hep birlikte göreceğiz.

https://koineks.com

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

8 Comments

  • Kenan
    Posted 21 Nisan 2020 - 17:31 17:31

    Koineks’in yükselişi ekonomiye büyük katkı sağlıyor.

  • Ayhan Zorlu
    Posted 08 Nisan 2020 - 16:26 16:26

    Daha yeni bir borsa olmasına rağmen bu kadar büyük hamleler şaşırtıcı ama tebrik ederim, ekonomiden anlayan çalışma arkadaşlarına sahipler belli ki.

  • Ahmet Rehmen
    Posted 06 Nisan 2020 - 15:59 15:59

    Mobil uygulamayı da çıkardılar herkes gibi ben de başarılı buldum. Umarım globalde de başarılarınız devam eder.

  • Güven Soyarı
    Posted 01 Nisan 2020 - 16:11 16:11

    koinek.com artık thodex.com oldu. Kripto para yatırımları için artık ideal bir borsa haline gelmiş. Globale geçmelerinde bu kadar yenilik ve hizmet beklemiyordum ama borsa olarak her türlü hizmeti sundular.

  • Rackyt
    Posted 06 Kasım 2017 - 01:57 01:57

    Pardon ethereum yerine dash hesabı yapmışım Benim hatam özür dilerim. Ama şunu belirtmek isterim ki al-sat işlemleri harici piyasanın en hızlı şirketi. Al-sat işleminin geç olmasının sebebi ise kullanıcı sayısının az olması bu yüzden takas gecikiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum ne kadar çok üye olursa herkes o kadar kazanır. Özellikle geleceğin sanal parası litecoin satan tek site.

  • Sedat Şahin
    Posted 04 Kasım 2017 - 23:56 23:56

    @rackyt kusura bakmayın ama %0.20 oranla 150 TL lik işlemde 21 TL masraf alınması mümkün değil lütfen yanlış bilgi vermeyin kullanıcılara. Ücretler tablosunda oranlar yazıyor zaten.

  • Rackyt
    Posted 04 Kasım 2017 - 22:42 22:42

    Bu hafta denedim siteyi. İlk izlenimim para yatırma ve çekme aşırı hızlı. O kadar hızlı ki gece yarısı para yatırma çekme işlemleri 7dkda gerçekleşti. Kredi kartı bilgisi istemiyor ve hesap onayı yarım saate oluyor. Şimdilik tek olumsuz yanı alım satım maliyetleri. Btcturk’te 150tllik alım için 2tl masraf alınırken koinekste 21tl masraf alındı. Tabi ciro çok düşük olduğu için hak veriyorum. Zamanla üye artınca tartışmasız en iyi ve en hızlı site olacaktır. Biraz zaman ve desteğe ihtiyacı var sadece.

    • Bitcoinci
      Posted 05 Kasım 2017 - 11:06 11:06

      Yanlış hesap yapmıssın dostum 1000 tl 2.5 tl alıyor

Leave a comment