Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyarderden Yapay Zeka Coinlerini İlgilendiren Uyarı!

Milyarder yatırımcı Stanley Druckenmiller’in yapay zeka projeleri için uzun vadeli bekleyişe geçti.

Stanley Druckenmiller kısa süre önce CNBC’ye verdiği röportajda, yapay zeka furyasının biraz abartılmış olabileceğini fakat uzun vadeli bakıldığında büyük karlar edilebileceğini belirtti.

Bu yılın başlarında teknoloji devi Nvidia’ya yaptığı büyük yatırımı azalttığını söyleyen milyarderin sözleri yapay zeka odaklı kripto para projeleri içinde önemli bir konumda yer aldı.

Kısa vadeli satış hamlesine karşılık orta ve uzun vadeli olarak yapay zeka projelerinin potansiyelini yadsımayan milyarder, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Mart sonunda bu ve diğer pek çok pozisyonu azalttık. Sadece bir molaya ihtiyacım var. Çok iyi bir dönem geçirdik. Tanıdığımız pek çok şey artık piyasa tarafından da tanınır hale geldi. Yapay zeka yatırımının abartıldığını düşünsem de orta ve uzun vadeli düşünüldüğünde buradaki potansiyel çok yüksek. Ben Warren Buffett değilim. 10 ya da 20 yıl boyunca bir şeylere sahip olmam. Keşke Warren Buffett olsaydım.

Yapay zeka odaklı altcoinler yıl başından bu yana kripto para piyasasında yaşanan yükselişlere öncülük etmeyi başardı. Özellikle Render (RNDR), Fetch.ai (FET), Ocean Protocol (OCEAN) ve The Grapth (GRT) gibi projeler, sergiledikleri yükseliş performansıyla yatırımcılarını sevindirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!