Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 68.000 Dolara Sıçramaya Mı Hazırlanıyor: Ünlü Analist Uyardı!

Credible Crypto, Bitcoin (BTC) hakkındaki yükseliş yönlü paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı.

Kripto para stratejisti Credible Crypto, Bitcoin’in kısa vadede 68.000 dolara kadar yükselme potansiyeli olduğunu ancak bu rallinin uzun sürmeyeceğini dile getirdi.

Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, hem Bitcoin hem de altcoin piyasasında bir rahatlama rallisi yaşanabileceğini belirtti.

Analist, bu rallinin geçici olacağı ve ardından Bitcoin’in düşüş eğilimine devam edeceğini söyledi. “Kısa vadede bir rahatlama bekliyorum, ancak bu sadece daha büyük bir düzeltmenin parçası” ifadelerini kullandı.

Credible Crypto’nun paylaştığı grafiğe göre Bitcoin’in önce 68.000 dolara kadar çıkıp, ardından 48.000 doların altına düşmesi mümkün görünüyor.

Ethereum (ETH) için de benzer bir beklenti taşıyan analist, Ethereum’un tahtasındaki yoğun alım emirlerinin fiyatın daha da düşmesini engellediğini aktardı. “ETH’nin spot alım derinliği oldukça güçlü, bu da piyasa genelinde kısa vadede rahatlama ihtimalini artırıyor” diye ekledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.234 dolardan işlem görüyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!