Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Listelediği Altcoin, Memecoin Balinasına Milyon Dolar Kazandırdı

Akıllı bir altcoin yatırımcısı, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in listelediği Turbo (TURBO) ile milyon dolar kazandı.

On-chain ve analiz platformu Spot On Chain tarafından yapılan paylaşıma göre balina, TURBO fiyatının bir günde yüzde 35,6 oranında yükselmesini fırsat bildi ve 1,03 milyon dolar kazanç sağladı.

Bu balina, blockchain kayıtlarına göre Binance borsasından 21 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında 188,89 milyon TURBO çekti. O dönemde birim başına ortalama 0,007 dolardan işlem gören bu tokenların toplam değeri, 1,24 milyon dolar düzeyindeydi.

Çoğu işleminde başarı yakalıyor

Binance, Turbo token’ı 16 Eylül’de borsaya eklemişti. Yapay zeka tarafından geliştirilmiş bir memecoin olan Turbo, Ethereum ve Solana ağlarında kullanılabiliyor.

Spot On Chain kayıtlarına göre bu balina, şu ana dek 21 farklı token ile alım-satım yaptı ve bunlarda yüzde 71’lik başarı oranı elde etti.

Balinanın şimdiye kadar en çok başarı yakaladığı tokenların başında 1,5 milyon dolarlık kazançla TURBO yer aldı. Balina, bunun yanı sıra BRETT, PEPE ve Chainlink (LINK) yatırımlarından sırasıyla 843 bin, 467 bin ve 325 bin dolar kazandı. Buna karşılık balina, şimdiye kadarki en büyük kaybını ONDO’da yaşadı ve 127 bin dolar kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!