Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) İçin Yeni Destek: Artık Bu Ödemelerde Kabul Edilecek

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) sahipleri, artık kripto paralarını süper lüks spor otomobiller almak için kullanabilecek.

Kripto ödeme sistemleri şirketi BitPay 30 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ashburn merkezli lüks bir otomobil galerisi olan Exclusive Automotive Group (EAG) ile yaptığı anlaşma kapsamında başta SHIB olmak üzere çeşitli kripto paralar ile İsveçli süper lüks spor otomobil markası Koenigsegg marka otomobil alabileceklerini bildirdi.

Lüks otomobil bayisi BitPay ile imzaladığı anlaşma sonucunda SHIB, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve BitPay tarafından desteklenen diğer kripto paraları Koenigsegg ödemelerinde kabul edecek. Öte yandan İsveçli bu lüks otomobillere sahip olmak isteyen kullanıcıların ortalama 173,4 milyar SHIB ödemesi gerekiyor.

Ayrıca kullanıcılar, bayiden alacakları, Aston Martin, Bentley, Porsche ve Karma Automotive gibi diğer egzotik otomobillerin de ödemesini sahip oldukları ve BitPay tarafından desteklenen kripto varlıklarla ödeyebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!