Site icon Koin Bülteni

Bu Hafta Takip Edilesi 7 Altcoin (22 Mart)

altcoin-coin-kripto-para-haber-usd-dolar-yatirim-iota-crypto-omi-kava-binance

Türk lirası dolar karşısında %15’ten fazla değer kaybetmişken, yerli yatırımcının kripto para piyasasına gösterdiği ilgi büyüyor. Altcoin piyasasında hafta boyu yaşanacak bazı olaylar, bu yatırımcıları doğrudan ilgilendirebilir.

22-28 Mart haftası için üstünde durduğumuz yedi altcoin sırasıyla Crypto.com, IOTA, ECOMI, KAVA, BiTrue Coin, TrustSwap ve SakeSwap oldu

Bu hafta takip edilecek altcoin haberleri

Crypto.com (CRO)

IOTA (MIOTA)

ECOMI (OMI)

Kava.io (KAVA)

BiTrue Coin (BTR), TrustSwap (SWAP) ve SakeSwap (SAKE)

  • Haftanın açılış fiyatı: BTR 0,235 dolar, SWAP 2,68 dolar, SAKE 0,447 dolar

  • Bu haftaki haber: Bu üç altcoin haberi tek bir başlıkta toplanabilir çünkü hem BiTrue Coin hem TrustSwap hem de SakeSwap, hafta içinde Binance Smart Chain ile ilgili bir duyuru yapabilir.


  • Neden takip edilesi: BiTrue Coin, bundan iki hafta önce yayınladığı duyuruda “BTR’ı iki hafta içinde Binance Smart Chain’e taşıyacağız.” demişti. Aslen Ethereum tabanlı olan TrustSwap, 24 Mart günü Binance Smart Chain ile uyumlu çalışmaya başlayacak. Aynı gün; merkeziyetsiz bir borsa olan SakeSwap, Binance Smart Chain’e göç edecek.


*Haftanın açılış fiyatı olarak, 22 Mart 2021 TSİ 09:00’daki fiyatlar baz alınmıştır. Fiyatlar CoinGecko’dan çekilmiştir.

Exit mobile version