Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada Dört Kat Yükselen ECOMI Nedir?

24 Mart’ta Uniswap borsasında listeleneceği duyurulan ECOMI (OMI), 19 Mart’ta 0,0131 dolara çıkarak ATH gördü. Peki ECOMI ve OMI token nedir?

ECOMI (OMI); yıllık grafikte yüzde 46.597, aylık grafikte yüzde 1845, haftalık grafikte ise yüzde 320 oranında değer kazandı. Günlük bazda yüzde 42 değerlenen OMI, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

2.1 milyar dolar piyasa değeri bulunan OMI, piyasa değeriyle 50. sırada konumlanıyor. OMI’nin günlük işlem hacmi ise 145 milyon dolar.

ecomi-omi
Kaynak

ECOMI ve OMI token nedir?

Singapur merkezli ECOMI, kripto paraların ve NFT’lerin güvenli bir şekilde korunmasını amaçlar. Sunduğu VeVe uygulamasıyla NFT’ler için tek bir yerden güvenli alım-satım imkanı sunmak istediğini belirtir. Uygulama tabanlı VeVe’de kullanıcılar NFT alıp satabilir, sanal galerileri ve koleksiyonlar oluşturabilir ya da sergi yapabilirler.

Dijital varlık güvenliği konusunda öncülük etmek isteyen ECOMI, Secure Wallet kripto para cüzdanını sunmuştur. Secure Wallet’in 1000’den fazla kripto para ve dijital varlığı desteklediği belirtilmektedir. Donanım cüzdanı olarak kullanılan ürün, kredi kartı boyutundadır ve mobil uygulama ile görüntülenebilmektedir.

ECOMI’de staking yapılmaktadır. Staking yapan kullanıcılar OMI token ödülü kazanırken platforma likidite sağlanır. Platformdaki alım-satım işlemlerinde OMI token kullanılır. OMI token arzı 750 milyar olarak belirtilirken dolaşımdaki arzı 166 milyardır. OMI tokenı listeleyen borsalar Bitforex ve BitMax’tir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!