Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Kripto Para Birimini Listeledi – Fiyatlar %50 Üzerinde Arttı!

Holochain merkeziyetsiz bulut sistemi platformunun kripto para birimi olan HOT, Pazartesi sabahı bir gün içerisinde %70’in üzerinde artış gösterdi ve top 100 kripto para birimi arasında en çok artış gösteren kripto para birimi oldu. Bu müthiş yükseliş, Binance‘ın HOT’u kendi platformlarına ekleyeceğini duyurmasından bir kaç saat sonra gerçekleşti.

Pazartesi günü sabah 11 itibariyle, Binance’ın Holo’yu listelemesinden bir kaç dakika önce, Holo 0.0006 dolar seviyesinden işlem görmekteydi. Borsanın yaptığı duyuru HOT’a inanılmaz bir sıçrama yaşattı ve kripto paranın birim fiyatı 0.000943 dolara kadar sıçradı. Kripto para piyasasında genellikle Binance’ın listelediği kripto para birimi anında artışa geçiyor.

Basın saatine göre HOT 83. sırada yer alıyor ve 0.000902 dolarlık bir birim fiyat ile, 120 milyon doların üzerinde toplam piyasa değerine sahip. Holo geçtiğimiz 24 saat içerisinde 7.4 milyon doların üzerinde ticari hacme ulaştı ve bunların 3.9 milyon gibi bir rakamı IDEX üzerindeki HOT/ETH paritesinden, 1.8 milyonu Hotbit üzerindeki HOT/ETH paritesinden, 1 milyon doları ise Fatbtc üzerindeki yine aynı pariteden gelmekte. HOT/BTC paritesinin Hotbit üzerindeki işlemleri yaklaşık 1 milyon dolara tekabül etmekte.

Nedir Bu Holo?

HOT isimli kripto para birimi Proof-of-Work algoritması kullanıyor ve Holochain bulutunun içerisinde bir ödeme aracı olarak kullanılmakta. Proje, insanların kendi merkeziyetsiz mobil uygulamalarını üretmelerine, kendi veri ve kimliklerini yönetmelerine ve bankalar gibi merkeziyetsiz sistemler olmadan işlem yapabilmelerine olanak sağlayıp, internetin kontrolünü insanlara geri vermeyi planlıyor.

”Her birimiz kiminle nasıl iletişime geçtiğimiz konusunda kontrol sahibi olmak isteriz. Gelişip büyüyebilmek için, topluluklarımız herkesin eşsizliğini desteklemeli. Ancak günümüzde, sahip olduğumuz online ilişkiler merkezi kurumsal internet sayfaları tarafından kontrol ediliyor. Holochain direkt olarak kendi mimarisine kurulmuş olan kullanıcı otonomluğu ile merkeziyetsiz bir internet sunuyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment