Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 70 Bin Dolar Olacak Mı? Balinaların Yeni Favorisi BTC Alternatifi Bu 2 Coin

Aylardır beklenen Bitcoin Halving (Yarılanma) sonrası gözler lider kripto para biriminin performansına çevrildi. Sessiz bir ilerleme kaydeden Bitcoin, henüz ciddi bir hareketlenmeye sahne olmadı.

14 Mart 2024’te tüm zamanların en yüksek noktasına ulaşarak 73 bin 750 dolar eşiğini aşan Bitcoin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 64 bin 477 dolardan fiyatlanıyor. ATH fiyatının yüzde 12,55 altında seyreden Bitcoin’in yeniden 70 bin dolar seviyesine yükselip yükselmeyeceği merakla bekleniyor.

Sektör uzmanları, spot Bitcoin ETF’leri aracılığıyla kurumsal yatırımcı girişinin artması sebebiyle Bitcoin volatilitesinin azaldığını söylüyor. Artan katılımla portföylerin yeniden dengelendiği ve ani fiyat değişikliklerinin azalacağı öngörülüyor.

Kurumsal benimsenme ve daha geniş çaplı kullanım ile BTC fiyatının yükseleceğine neredeyse kesin gözüyle bakan uzmanlar, yalnızca bu yükselişin kesin tarihini söyleyemiyor. 

Genelde Halving sonrası düşüş yaşayan Bitcoin bu kez düşüş trendi de göstermiyor. Tüm kripto ekosistemini etkileyen lider kriptonun önümüzde günlerdeki fiyat hareketleri kripto meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. 

Bitcoin fiyatı pek çok kişi tarafından düşük bulunsa da küçük yatırımcılar BTC’ye yatırım yapma imkanı bulamıyor. Bitcoin alternatifi projelere yönelen kripto meraklıları, BTC’den esinlenen tokenlerin ön satışlarına yoğun ilgi gösteriyor. 

99Bitcoins 99 Bin 999 Dolar BTC’lik Airdrop Düzenliyor 

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformunun tokenize versiyonu olan 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış etkinliğine katılıyor. 

Topluluk odaklı bir yaklaşımla ilerleyen proje, Öğren-Kazan mekanizması ile dikkat çekiyor. Bilgiyi ödüllendirmek ve kripto öğrenmeyi demokratikleştirmek gayesiyle geliştirilen 99BTC token satın alan yatırımcılar, premium özelliklere, yatırım göstergelerine, topluluk kanallarına ve çok farklı özelliklere kolayca erişebiliyor. İnteraktif eğitim modülleri, soru-cevap etkinlikleri, eğitim videoları ve daha pek çok öğretici materyal ile 99Bitcoins, blok zinciri ödülleri ile kripto öğrenmeyi bir araya getiriyor.

99BTC ekibi topluluğu teşvik etmek için bir airdrop etkinliği düzenliyor. 99 bin 999 dolar değerinde BTC dağıtmayı planlayan proje ekibi, bu ödülü 99 katılımcı arasında eşit olarak paylaştırmayı amaçlıyor. 11 etkileşimli görevi yerine getiren katılımcılar, airdrop ödülleri ile 11 giriş hakkı elde ediyor. 

Öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı bir ön satış etkinliği ile karşılaşıyor. Her aşamada fiyat artırıldığından erken dahil olan katılımcılar token başına daha az fiyat ödüyor. 

99 milyar adet token arzı bulunan 99Bitcoins tokenlerin yüzde 10,5’i ön satış etkinliğine ayrılıyor. Staking imkanı ile pasif gelir elde etme şansı sunan projede yatırımcılar, tokenlerini stake ederek havuzdaki payları ve APY’ye göre staking ödülünden faydalanabiliyor. 

Mevcut ön satış aşamasında katılımcılar, 99BTC token başına 0,00102 dolar ödüyor. Şu ana kadar 800 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran ön satışa, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile katılmak mümkün oluyor.

Maliyetsiz BTC Madenciliği Projesi Bitcoin Minetrix’te Geri Sayım Başladı

BTC alternatifi projeler arasında ilk sıralarda gösterilen Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcıların ön satıştaki zamanı doluyor. İndirimli fiyatlardan BTCMTX token satın alma şansı sunan ön satış etkinliğinin, 28 Nisan tarihinde Türkiye saatiyle 15.00’te tamamlanması planlanıyor.

Proje sayfasında yer alan bilgilere göre ön satışın bitmesine 2 günden az bir zaman bulunuyor.

Token talebi sürecinin 30 Nisan’da Türkiye saati ile 13.00’te başlayacağı proje, şu ana kadar topladığı 13 milyon doları aşan fonlar ile büyük ilgi görüyor. Merkeziyetsiz, zahmetsiz ve maliyetsiz BTC madenciliği imkanı sunan BTCMTX, avantajlı fiyatlardan projeye dahil olacak son yatırımcıları bekliyor. 

Bitcoin Minetrix, benzersiz bir özellik olan Stake Et ve Madencilik Yap mekanizması ile staking prosedürünü bulut madenciliği ile birleştiriyor. BTCMTX token sahipleri bu varlıkları stake ederek bulut madenciliği kredileri alabiliyor. Bulut madenciliği kredileri, madencilik süresi boyunca yakılıyor ve ortaya çıkan BTC’ler yatırımcının cüzdanına transfer ediliyor. 

Diğer bir deyişle katılımcılar, madencilik sözleşmeleri, pahalı yazılımlar, enerji çözümleri veya teknik bilgi sahibi olmadan BTC madenciliği yapma imkanı buluyor. BTC madenciliğini merkeziyetsiz ve maliyetsiz bir hale getiren platform, staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor. 

Projede şu ana kadar stake edilen token sayısı, 783 milyonu aşıyor. Mevcut haliyle projenin APY’si yani yıllık getiri yüzdesi, yüzde 53 oranında konumlanıyor. ETH bloğu başına ödüller ise 158,5 BTCMTX token olarak belirleniyor. 2 yıla yayılacak şekilde dağıtılacak ödüller, katılımcının staking havuzundaki payına ve APY oranına göre hesaplanıyor.

BTCMTX token satın almak isteyen yatırımcılar, avantajlı fiyatlardan faydalandıkları ön satışa katılabiliyor. Sabit fiyatlarla 0,0148 dolardan satılan Bitcoin Minetrix tokenin borsa listelemeleri heyecanla bekleniyor.

Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC ve kart işlemleri ile ön satışa dahil olabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!