Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Ön Satışını Duyurdu: Son Token 19x Yapmıştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 8 ay aranın ardından Launchpad programına aldığı yeni projeyi açıkladı. Hooked Protokol (HOOK) Launchpad’de satışa çıkarılacak 29. token oldu.

Binance 23 Kasım tarihinde resmi web sitesinde yayınladığı duyuruda, Launchpad programının 29. projesi olarak Hooked Protocol’un (HOOK) seçildiğini bildirdi. Borsa, yatırımcıların yedi günlük süre boyunca BNB bakiyelerini kaydettikten sonra kullanıcıların ortalama günlük BNB bakiyelerinin süre sonunda taahhüt edebileceği maksimum BNB miktarını belirleyeceğini söyledi. Launchpad kayıtlarının 1 Aralık tarihinde 09.00 – 12.00 saatleri arasında açılacağını belirten borsa, token satışının ise TSİ 13.00’da başlayacağını bildirdi.

Verilen bilgilere göre HOOK’un arz fiyatı 0,1 dolar olarak belirlenirken yatırımcı başına maksimum alım 150.000 HOOK ile sınırlandırıldı. Toplamda 500 milyon arzı bulunan token’ın yalnızca 25 milyon adeti Launchpad satışı için tahsis edildi.

Coingecko verilerine göre Binance’in yerel token’ı BNB duyurudan hemen sonra 274 dolardan 297 dolara kadar yükselerek %9’a varan değer artışı yaşadı.

En son mart ayında Launchpad programına alınan 28. proje STEPN (GMT), halka arz edildikten sonra borsada listelendiği ilk gün, ön satış fiyatı olan 0,01 dolardan %1800’e varan değer artışı yaşayarak 0,19 dolara kadar yükselmişti.

Binance, Launchpad programı ile yeni projelerin borsada listelenmeden önce token satışı yapmasına olanak tanıyarak fon toplamasını sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!