Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Listelediği SuperFarm Nedir?

Binance borsası, 25 Mart’ta SuperFarm’ı (SUPER) listeledi. Duyurunun ardından fiyat artışı gören SuperFarm ve SUPER token nedir?

SuperFarm (SUPER) fiyatı; aylık grafikte yüzde 161, iki haftalık grafikte yüzde 124, haftalık grafikte yüzde 32 oranında değer kazandı. Tokenın günlük kazancı yüzde 39 olurken 27 Mart tarihinde 3,83 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

SUPER, 384 milyon dolarlık piyasa değerine sahip. Tokenın günlük işlem hacmi ise 163 milyon dolar seviyesindedir.

superfarm
Kaynak

SuperFarm ve SUPER nedir?

SuperFarm, kullanıcıların NFT gibi dijital varlıklar ile alım-satım yapmasına olanak tanıyan cross-chain bir DeFi protokolüdür. Protokolün amacı, büyüyen NFT sektörünü DeFi ile birleştirmektir.

Protokol, Binance Smart Chain ile entegrasyon sağlamıştır. Ayrıca SuperFarm; PARSIQ, Polygon, Injective Protocol, Animoca Brands ve Eternity Chain ile ortaklık kurmuştur. 31 Mart tarihinde NFT Launchpad’i sunmaya hazırlanan SuperFarm, birkaç ay içinde tam sürümünü yayınlayacağını açıkladı

SuperFarm’ın yerel tokenı olan SUPER’ın; ödemelerde, stakingde, NFT’lerde ve topluluk işlemlerinde kullanılacağı belirtilmektedir. SUPER’ın toplam arzı 1 milyar olurken dolaşımdaki arzı 101 milyondur. SUPER’ı listeleyen borsalar arasında; Binance, Uniswap, Pancakeswap, Quickswap, Gate.io, 1inch, Bilaxy, MXC bulunmaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!